За феновете на „Торнадо от акули“

На 1 февруари в 23.00 ч. можете да гледате „Торнадо от акули“ (САЩ, 2013) – първа част от фентъзи трилър поредицата, създадена от режисьора Антъни Феранте, с участието на Тара Рийд, , Иън Зиъринг, Джон Хард и Джейсън Симънс. След ужасно торнадо Лос Анджелис се оказва под терора на хиляди човекоядни акули. Никой не е в състояние да реагира адекватно, градът е в паника, а властта не знае какво да прави. Тогава двама приятели сърфисти се събират в отряд за бързо реагиране, за да спасят колкото се може повече хора. Но второ природно бедствие, още по-силно от първото, разпространява акулите и из въздуха. Ще успеят ли героите да се справят с непосилната задача само със собствени сили?

Очаквайте „Второто торнадо от акули“ (САЩ, 2014) на режисьора Антъни Феранте с Тара Рийд, Иън Зиъринг, Джаред Фогл и Марк МакГрад на 8 февруари в 23.00 ч. Действието от Лос Анджелис този път е пренесено в Ню Йорк. Глобалното затопляне и разтопяването на полярните шапки правят опасността от развилнели се морски обитатели по улиците на крайбрежните градове съвсем реална… Ужасяващ ураган предизвика силен дъжд, бурни вълни и неочакваната поява на… смъртоносни летящи акули. 

„Торнадо от акули 3: А, не!“ (САЩ, 2015)  е на 15 февруари в 23.00 ч. В третата част от поредицата на режисьора Антъни Феранте с абсурдните летящи акули торнадото с кръвожадните морски зверове удря Източното крайбрежие на САЩ, Белия дом и увеселителния парк на киностудията "Юнивърсъл" в Орландо, щата Флорида. В главните роли отново са Иън Зиъринг и Тара Рийд, в останалите - Каси Сербо, Дейвид Хаселхоф, Бо Дерек, Марк Кубан и Ан Колтър.

В „Торнадо от акули 4: Четвъртото пробуждане“ (САЩ, 2016) на 22 февруари в 23.00 ч. действието ce paзвивa пeт гoдини cлeд cъбитиятa oт пpeдишнaтa трета част на поредицата и отвежда в Лac Beгac. Дopи в нaй-лудия гpaд нa CAЩ никой не е застрахован срещу необузданата вoдa, развихрилия се въздух и… акулите, ĸoитo ca гoтoви дa yдapят отново… Иън Зиъринг, Тара Рийд, Дейвид Хаселхоф, Райън Уитни Нютън и Гари Бюси са въвлечени в тази смъртоносна битка с природата, чийто изход е непредвидим. 

За феновете на „Мумията“

Пприключенския фентъзи екшън „Мумията“ (САЩ, 1999) на режисьора Стивън Зомърс можете да гледате на 2 февруари в 21.05 ч. Сред Египетската пустиня шепа хора търсят отдавна заровено съкровище, но намират 3000-годишно ужасяващо наследство. Египтоложката Евелин Карнахан намира карта на изгубения град Хамунаптра и наема Рик О’Конъл, за да открие митичната Книга на мъртвите… Ужасяващото приключение с участието на Брендън Фрейзър, Джон Хана, Рейчъл Уайз, Одет Фер и Арнолд Вослу започва, когато е събудена мумията на египетския жрец Имотеп… 

Продължението на хита от 1999 г. „Мумията“ – „Мумията се завръща“ (САЩ, 2001), очаквайте на 9 февруари в 21.00 ч. Минали са 9 години от събуждането на Имотеп от Отвъдният свят. Рик и Евелин са щастливо семейство в Лондон и имат осемгодишен син Алекс. Евелин обаче започва да получава странни видения за древен Египет, които постепенно започват да й разкриват тайни за нейното минало. В същото време група сектанти, водени от преродената Анак-су-намун, съживяват Имотеп, като целят той да се изправи срещу Краля на Скорпионите – зло по-могъщо и древно от самия него. За да победи, на Имотеп му е нужен малкият Алекс и гривната на Анубис - могъщ древноегипетски артефакт, прикрепен към ръката на момчето. Това е единственото нещо, което може да покаже пътя към древният оазис Ам-шер – убежище на Краля на Скорпионите… Рик и Евелин ще трябва да победят двете могъщи сили и да спасят сина си... Режисьор на това вълнуващо продължение е отново Стивън Зомърс, а в ролите ще видим Рейчъл Уайз, Брендън Фрейзър, Дуейн Джонсън, Джон Хана, Одет Фер, Патрисия Веласкес и Арнолд Вослу.

На 16 февруари в 21.00 ч. „Мумията: Гробницата на Императора Дракон“ (САЩ, 2008) на режисьора Роб Коен ще ви отведе в Азия. Брендън Фрейзър се завръща в ролята на смелия изследовател и фен на мъртви монарси Рик О’Конъл, който този път се изправя срещу възкръснал древен император от династията Хан в една епична история, разгърната от катакомбите на древен Китай до ледниците на Хималаите. Този път О’Конъл трябва да спре мумия, която е събудена от 2000-годишно проклятие и заплашва да подчини света в жестоко робство. В останалите роли ще видим Мишел Йео, Джет Ли, Мария Бело, Джон Хана, Люк Форд и Дейвид Калгар.

Феновете на жанра могат да гледат и епичното екшън приключение „Кралят на скорпионите“ (САЩ, 2002) можете да гледате на 13 февруари в 20.00 ч. Преди пет хиляди години жестокият войн Мемнон е вярвал, че му е отредено да властва над всички племена в пустинята. С помощта на своята красива магьосница Касандра, която предсказва хода на всички битки, той никога не е претърпявал загуба. Но един горд мъж се осмелява сам да се изправи срещу злото - Дуейн Джонсън се превъплъщава в образа на непобедим воин, който се изправя срещу цяла империя, за да се превърне в легенда… В останалите роли ще видим Кели Ху, Грант Хеслов, Питър Фачинели, Майкъл Кларк Дънкан, , Стивън Бранд, Бернард Хил и Ралф Моулър.