Поредицата „Несъвършено убийство“ навлиза в сърцевината на на истинските престъпления, разплитайки истории за мистерии, предателства и търсене на справедливост – от 1 юли, всеки делничен ден в 22.15 ч. 

Представени са случаи, които са изглеждали твърде безпроблемни, за да бъдат истина, онези внимателно планирани схеми, които е трябвало да гарантират свободата на убийците, въпреки че са извършили най-ужасните престъпления, но в крайна сметка са се провалили заради една малка подробност или непредвидено събитие.

Всеки епизод представя разказ, който изследва дълбочината на човешката природа и въздействието на дадено престъпление, като се подчертава как то се отразява на семействата на жертвите, приятелите и техните общности. От мистериозни изчезвания до хладнокръвни убийства – новият трети сезон на поредицата обхваща широк спектър от случаи в Северна Америка и Обединеното кралство, ръководени от най-различни мотиви като алчност, ревност и отмъщение. „Несъвършено убийство“ дава глас на жертвата, след като тя е била принудена да замълчи твърде рано.

Популярната телевизионна поредицата "Първите 48 часа" представя само началото. "След първите 48 часа" е сериал, който започва там, където свършва хитът "Първите 48 часа", като разказва цялата история на някои от най-потресаващите случаи на престъпления от предхождащата го поредица. Можете да гледате от 8 юли, всеки делничен ден в 23.00 ч. С подробни интервюта с ключови участници в разследването, сред които детективи, прокурори, адвокати, семейства на жертви, а понякога дори със самите извършители, "След първите 48 часа" представя цялата картина на разследванията на убийства - от престъплението до ареста и съдебния процес, а дори и след това. Чрез тези ексклузивни интервюта, а в някои случаи и чрез действителни кадри от съдебния процес, зрителите са въвлечени в драматично емоционално пътешествие и в крайна сметка научават какво трайно въздействие оказва едно убийство върху всички, свързани по един или друг начин с него.

Разкрийте някои от най-зловещите престъпления, които са извършени под прикритието на неоновите светлини на крайпътните хотели в новия завладяващ сериал за истински престъпления „Убийство в мотела“ – от 28 юли, всяка неделя в 22.15 ч.. Мотелите обикновено са уютен гостоприемен пристан за уморените пътници, но те често са и средища на престъпни дейности… Личните истории на жертвите и развоя на разследванията са разказани от гледната точка на членовете на семействата и от служителите на правоприлагащите органи, които работят трескаво в стремежа си да разкрият извършителите на убийства в мотели.  

Полицията е изпратена в мотел „Ню Фолс“, след като получава сигнал за жена в безпомощно състояние. При пристигането си полицаите намират безжизнено тяло на 39-годишна жена и бързо пренебрегват версията, че е получила сърдечен арест, след като виждат степента на нараняванията ѝ…  В мотел „Сънсет“ камериерка открива тялото на Джулиан Фоард в една от стаите.  Полицията подозира, че бившият ѝ годеник, избягал затворник, е виновен за това, но камериерката подозира, че други гости, отседнали в мотела през този уикенд, може да са потенциалните убийци…  Това са само някои от случаите, представени в сериала „Убийство в мотела“. Докато разследването се развива, зрителите са въвлечени в него, а детективите старателно събират улики и доказателства, за да разкрият истината за трагичните събития.