Очаквайте премиерната поредица „Изгубените подводници от Втората световна война“ – от 7 май, всеки вторник в 22.00 ч. по канал HISTORY!

По време на Втората световна война нацистите заграбват злато, скъпоценности и произведения на изкуството за милиарди долари. В стремежа си да запазят колкото се може повече от съкровищата си, въпреки че губят войната, нацистите разпръскват ценностите по целия свят, използвайки подводници. В продължение на почти 80 години натоварените със съкровища подводници са останали в своите водни гробове, досега…

Известният търсач на съкровища Даръл Миклош се заема да изпълни мисията на живота си – да открие изчезналите подводници и техния товар на стойност няколко милиарда долара.

След като за пръв път вижда една от подводниците по време на гмуркане като тийнейджър, Даръл вече е открил значителни доказателства, които потвърждават първоначалното му наблюдение отпреди години, и подновява търсенето си с пълна сила. Всеки едночасов епизод проследява Даръл и неговия екип от експерти, които се опитват да открият и извадят от дъното на Карибско море изчезналите нацистки подводници.