Ако искате да разберете какво е нужно, за да сте сред най-добрите и да постигате победи, не пропускайте предаванията по Da Vinci, обединени под мотото „Стани звезда”, и надникнете зад кулисите на успеха с някои от най-добрите млади атлети на Великобритания! С втори сезон на „Звезди на леда“ и с премиерния сезон на „Гимнастика“ ще откриете, че са нужни психическа сила, издръжливост и упоритост, за да обърнете шансовете на своя страна и да грабнете златото! 

                   

Вижте дали ще успеят или ще се провалят участниците в новия сезон на „Звезди на леда” от 25 март, всяка събота и неделя в 18.00 ч. Спортистите от Националния леден център на Великобритания дават пълна газ и се натоварват до краен предел, докато се борят за победа и за слава на леда. Имат ли рецепта за успех или няма да постигнат целите си? Проследете историите на амбициозните млади кънкьори, които са готови на всичко в името на поставените цели!

Треньорът Естер довежда звезден хореограф, за да се опита да вкара във форма"Висулките". Лудият по хокея на лед Чарли има нощно прослушване и получава предложение, на което не може да откаже. Състезателят по фигурно пързаляне Джош се стреми към медал от Националното британско първенство, но дни преди състезанието се разболява от грип. Клои се опитва да се върне в играта след разочароващо представяне, а Ела осъзнава колко усилия трябва да положи, за да запази партньорството си с Адриела. Двойката хокеисти Чарли и Фреди се пробва в различен вид „леден“ спорт. Раис и Арън се отправят към Канада за състезанието на живота си. Фигуристките заминават за Австрия за Световното първенство по синхрон. Джош е в Унгария и представя Великобритания на първото си световно първенство. Той се изправя срещу 40 състезатели от над 30 различни държави и трябва да победи поне половината от тях, за да се класира за втория кръг. Всички звезди на леда се събират за денят на галапредставлението, чиято тема е "Замръзналото кралство". Очакват преживяването да бъде вълнуващо, но докато се подготвят, на пързалката се появява разтърсваща новина… Във втория сезон на „Звезди на леда“ ще има трудни моменти, падания и сълзи, но и много смях, забавления, приятелства и… победи!

Проследете пътя и на бъдещите звезди на гимнастическите зали, които се изкачват до върха в своите спортове, в премиерния сезон на „Гимнастика“ от 1 април, всяка събота и неделя в 18.30 ч. Независимо дали става дума за Националното британското първенство, за световен шампионат или за Олимпийските игри, тези спортисти имат високи цели! Те пътуват по света, състезават се на най-високо ниво и се борят с трудностите, за да сбъднат мечтите си. 

Отборът по художествена гимнастика се сблъсква с проблеми, когато един от членовете му напуска и те трябва да спасят положението. Отборите по акробатика работят усилено, за да преодолеят контузиите и да усъвършенстват съчетанията си. Кирстен и Фин се борят да превъзмогнат големия си провал, докато се подготвят за най-важния си сезон. Мади влага сърцето си в гимнастиката. Гимнастиците Джо, Оли и Оскар не обичат строгите правила, състезанията и опитите за перфектно представяне, но обичат да подлагат на изпитание границите на възможностите си. Фин и Кирстен се нуждаят от съчетание, което да им донесе медал, за да постигнат целта си - Световно първенство по акробатика. За да преследва мечтата си да бъде гимнастичка от световна класа, Амели и семейството ѝ трябва да правят жертви. Софи иска да се състезава на Националното британско първенство по художествена гимнастика, но за да се класира за състезанието, трябва да премине много труден технически тест. Камерън залага на забързана тренировъчна програма и се надява, че тя ще даде резултат по време на британския шампионат. На Фин и Кирстен им предстои най-голямото състезание в живота, тъй като са стигнали до финала…Младото поколение на гимнастиката във Великобритания доказва, че има смелостта и таланта да се изкачи на върха.