Нова двойка ще напусне “Един за друг” в епизода на най-позитивното романтично риалити тази вечер от 20:00 по NOVA. На дъното на класирането с бюджет от нула лева се намират фермерът Петър и усмихната му жена Галена и двойката от Мадан - Дарина и Денис.

Обитателите на Вилата на любовта ще трябва да се изправят срещу някои от най-големите си фобии и предразсъдъци свързани с животинския свят, борейки се за първото място в отборното изпитание тази седмица.

Влечуги, гризачи, земноводни и куп любопитни въпроси ще застанат на пътя на всички участници, които ще отидат на екзотично пътешествие из дебрите на най-дълбоките си страхове. Най-смелите и бързите ще успеят да достигнат крайната си дестинация значително по-богати, докато най-бавните и несръчните ги чака тежка номинация, след която една двойка ще напусне надпреварата завинаги.

Отпадналата двойка ще гостува в официалния подкаст на предаването - “Един без друг” с водещ Денислава Велкова. Той ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след епизода на “Един за друг”.

Могат ли да говорят хлебарките, колко приятелски настроени са змиите и има ли как плъховете да бъдат котки? Гледайте тази вечер в 20:00 само по NOVA.