От юни канал HISTORY предлага на зрителите „Лято с НЛО“, за да открият мистериите на Вселената. Очакват ги пътешествия заедно с познати лица като Джорджио А. Цукалос, докато той разследва странни истории в „Извънземни от древността“, и с Уилям Шатнър, който се опитва да стигне до истината, скрита зад най-странните и мистериозни събития в историята в "Необяснимото“. Сред другите предавания в тематичната селекция „Лято с НЛО“ са  „НЛО: Строго секретни досиета“, „Най-големите загадки в историята“ с Лорънс Фишбърн, „НЛО Конспирация: В преследване на истината“. Можете да гледате от 11 юни, всеки вторник и сряда в 21.05 ч.

Учените са поели на безкрайна мисия да вникнат в същността на огромната вселена, в която се намира планетата ни. Има ли галактики, подобни на нашата? Способни ли са те да поддържат разумен живот? И дали такъв живот се опитва да се свърже с нас? Потърсете отговорите на тези въпроси в „Необяснимото“ с Уилям Шатнър. С помощта на най-добрите учени в света, разкази от първа ръка и драматични възстановки, зрителите получават шокиращ достъп до необясними явления и събития и са въвлечени в търсенето на отговорите на въпросите какво наистина се е случило и защо.

„Извънземни от древността“ търси доказателства за съществуването на извънземен живот, изследва противоречивата теория, че Земята е посещавана от извънземни от милиони години, и дава задълбочен исторически поглед към детайлите, свързани с този вековен дебат. Всеки епизод с водещ експертът по извънземен живот Джорджио Цукалос обхваща с исторически подробности различни теми, свързани с извънземни, представя свидетелства на очевидци и интервюта с най-добрите в света учени, археолози и изследователи.

През 1997 г. във Финикс хиляди души забелязват поредица от странни светлини. Дотогава никой не е ставал свидетел на подобно явление. Възможно ли е това да е най-грандиозното прелитане на НЛО в историята, или случаят има друго обяснение? Разберете с Лорънс Фишбърн в „Най-големите загадки в историята“.

За обикновените герои в правоприлагането и армията мисията им да служат и да защитават, е подложена на върховно изпитание, когато се сблъскват с опасни НЛО. С помощта на художествени възстановки по действителни секретни досиета и интервюта с експерти предаването „НЛО: Строго секретни досиета“ разкрива колко далеч отиват хората на първа линия, за да предпазят гражданите от сблъсъци с извънземни.

Специалната документална продукция „НЛО Конспирация: В преследване на истината“  разглежда детайлно най-известните и по-малко известни доклади за НЛО, които според някои са били умишлено скрити от обществеността. От произшествието в Розуел във връзка с мистериозно НЛО досега има дълга история на твърдения, свързани с извънземни явления и предполагаемото им прикриване от американското правителство.

Тагове:
НЛО HISTORY