Любимите филми, с които JimJam ще зарадва децата през юни, ще бъдат от поредиците „Строителят Боб“,  „Пожарникарят Сам“, „Строубъри Шорткейк“ и „Герои на града“ – всяка събота и неделя в 19.00 ч.!

В „Строителят Боб“ децата ще научат легендата за златния чук и видят как смелият Боб и неговата команда ще се впуснат в изкопаване на динозавър, колко мащабни могат да бъдат проектите на Боб и неговия екип и как те винаги са съпътствани с вълнуващи приключения…

В „Пожарникарят Сам“ пожарната команда на Понтипанди се занимава с плановете за нова пожарна станция, подготвя се за борба с приближаващия ураган, който се е насочил точно към техния град, впуска се в търсене на извънземни, потушава пламъци в Понтипанди и какво ли още не.

В „Строубъри Шорткейк“  децата ще попаднат в Страната на ягодите – в Бери Бити Сити – малка провинциална местност близо до Бери Биг Сити, която се поддържа от различни насекоми и от берикинс - малки същества, отговорни за създаването ѝ. Строубъри Шорткейк и нейните приятели научават много уроци за приятелството и живота чрез ежедневните си приключения.

В „Герои на града“ полицейската кола Поли и пожарникарската кола Фиона ще помагат на хората от града да залавят крадци, да гасят пожари и да решават тайнствени случаи.

Тагове:
анимация JimJam