Очаквайте по AMC телевизионни маратони на всички 4 сезона на шпионския трилър сериал „Убивайки Ийв“  - от 29 юни, всеки уикенд от 23.00 ч. Носителката на „Златен глобус“ Сандра О (като Ийв Поластри) и носителката на „Еми“ Джоди Коумър (като Виланел) изпълняват главните роли в продукцията. В други ключови роли ще видим Ким Бодния и Камил Котин.

„Увивайки Ийв“ е носител на множество награди. Джоди Коумър е отличена с праймтайм награда „Еми“ през 2019 г. за изключително изпълнение на главна роля в драматичен сериал, а Сандра О печели „Златен глобус“ през 2019 за ролята си в сериала. Сред наградите на „Убийвайки Ийв“ са и наградите на БАФТА през 2019 г. за най-добър драматичен сериал и за Джоди Коумър и Сандра О за главните им роли в сериала, награда на Гилдията на филмовите актьори за най-добра актриса в драматичен сериал, награда от Асоциацията на телевизионните критици за изключителна нова програма, награда „Пийбоди“ и др.

Целият първи сезон на „Убивайки Ийв“ ще бъде излъчен като тв маратон по AMC на 29 и 30 юни от 23.00 ч.

Създаден въз основа на новелите на Люк Дженингс, сериалът по сценарий на Фийби Уолър-Бридж  проследява историята на две жени, обвързани от взаимна мания и от един брутален акт. Ийв е оперативен агент от МИ5 и има за задача да намери и залови Виланел – красива наемна убийца - психопат... Те се изправят една срещу друга и когато преследването започва, всяка от двете жени става все по-обсебена от другата… Но дали в тази жестока игра на котка и мишка ловецът няма да се окаже на мястото на преследвания…

Маратонно излъчване на сезон 2 на „Убивайки Ийв“ зрителите на AMC могат да очакват на 6 и 7 юли от 23.00 ч.

Продължавайки от там, където завърши сезон 1, новите епизоди следват оперативния агент от МИ5 Ийв Поластри, докато тя се справя с последиците от унищожителния сблъсък с маниакалната наемна убийца Виланел. Под наблюдението на Каролин, Ийв манипулира сложните си отношения с Виланел, за да я привлече за решаваща операция. 

В процеса на преследване на убийцата Ийв открива, че с Виланел имат доста допирни точки, а и членовете на тайните им обкръжения са по-близко свързани, отколкото се предполага.

Двете изключително интелигентни жени са все повече вманиачени една в друга. След поредица от събития животът на Ийв и този на Виланел се оказват неразривно свързани. В стремежа си да разберат повече една за друга двете започват да се фокусират все по-малко върху първоначалните си мисии… Със сигурност няма да мине много време, преди Ийв и Виланел да осъзнаят, че има сила в тяхното партньорство - колкото и токсично да е то...

Всички епизоди на сезон 3 на „Убивайки Ийв“ ще бъда излъчени по AMC в две поредни вечери на 13 и 14 юли от 23.00 ч. 

Третият сезон на награждавания драматичен шпионски трилър сериал продължава да следва историята на две жени с брутално минало, обсебени една от друга, но сега отчаяно опитващи се да живеят живота, преодолявайки тази своя пристрастеност…  За маниакалната убийца Виланел – Ийв е мъртва. А бившият оперативен агент от МИ5 Ийв Поластри смята, че Виланел никога няма да я открие... Всичко изглежда наред, докато една шокираща смърт не ги изправя отново в сблъсък. Пътуването обратно една към друга ще коства и на двете семейство, приятели и вярност... и може би част от душите им.

На 20 и 21 юли от 23.00 ч. е телевизионният маратон на финалния четвърти сезон на „Убивайки Ийв“! 

След емоционалната кулминация на трети сезон Ийв, Виланел и Каролин се намират на съвсем различни места в сезон 4 на „Убивайки Ийв“. След размяната между Ийв и Виланел на моста, Ийв е на мисия за отмъщение, докато Виланел е открила съвсем нова общност в опит да докаже, че не е "чудовище". След като е убила Пол, Каролин полага изключителни усилия, за да продължи да преследва Дванайсетте и човека, поръчал убийството на Кени. Четвърти сезон проследява тези необикновени жени, всяка от които е движена от страст, отмъщение и маниакално обсебване, като действието се развива към един богато нюансиран и шокиращ финал на сериала.