Премиерният четвърти сезон на поредицата "Дълбините" по канал Da Vinci проследява приключенията на семейство Нектън – брилянтен екип от подводни изследователи, който живее на борда на високотехнологичната подводница „Аронакс“ и изследва непознати места в Световния океан, за да разкрие мистериите на неговите дълбини и да открие невероятен брой митични създания. Изследователите разполагат с авангардни технологии  и са заредени с неутолима жажда за нови открития. Качете се на борда заедно с тях за едно уникално подводно приключение – от 15 юли, всеки делничен ден в 16.30 ч.

След като вече са открили изгубения град Лемурия, учените от подводницата „Аронакс“ отново попадат в свят, изпълнен с водни предизвикателства – от пирати и потънали вулкани до гигантски морски създания, които искат да ги превърнат в своя вечеря…

Лудата Маделин търси най-голямото съкровище в света, но попада в капана на най-голямото чудовище в света! После семейство Нектън трябва да обуздае огромни новородени костенурки, преди да потопят още един кораб! Ант и Фонтейн се опитват да реабилитират мистериозен „кибер делфин“, но може да е твърде трудно да го интегрират обратно в дивата природа. Ант ще трябва да се изправи срещу страха си от страховито изглеждаща риба трион, за да върне откраднатия скиптъра на кралица Дориус. Семейство Нектън откриват дълбоко под водата легендарен сингапурски стъклен шкаф, който обаче се пази от ужасяващо, но познато създание!

 

Прикрюченията продължават… Машина, създадена от Ант, за да почисти боклука в океана, е изядена от гигантско същество! Ще може ли Ант да спаси своето изобретение? Фонтейн открива тайната на хората от племето Баджау и иска да помогне за спасяването на дома им във водата. Но как да намери ходеща риба? Ант и Фонтейн спасяват полярна мечка от средата на океана, но бързо осъзнават, че трябва да я преместят на по-безопасно място. Подводница е хваната в капан на зашеметяващо място! Семейство Нектън започват сложна и опасна спасителна мисия, за да спасят хората вътре…

Ще успеят ли изследователите от подводницата „Аронакс“ да преодолеят всички предизвикателства и да разбулят всички загадки, преди да е станало твърде късно? Потопете се в „Дълбините” от 15 юли по Da Vinci, за да разберете.

Тагове:
океан Da Vinci