В тематичните образователни блокове на JimJam „Научете нещо ново днес!“ всеки ден от 11.00 до 12.00 ч. и от 15.00 до 16.00 ч. децата ще се забавляват с епизоди от сериалите „Лео - рейнджърът в дивата природа“, „Отгатни с Джес!“  и „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“.

Серилът „Лео - рейнджърът в дивата природа“ представя изпълнени с действие мисии, посветени на животните, водени от ентусиазирани и находчиви малки пазители на дивата природа - братът и сестрата Лео и Кейти и тяхното вярно кученце Герой. Те пътуват по света, за да помагат на други млади рейнджъри в мисии за спасяване и изследване на животни и за да откриват забавни и интересни факти за животните! Тази поредица насърчава осъзнаването и оценяването на разнообразието от съкровища на дивата природа от различните природни местообитания около нас.

„Отгатни с Джес!“ е интерактивен анимационен телевизионен сериал, в който главен герой е любопитното черно-бяло коте Джес . Поредицата насърчава децата да намерят отговори на своите въпроси, като се забавляват с приключенията на Джес и неговите приятели във фермата Грийндейл в Лондон и да научат, че намирането на отговори може да бъде забавно. Но малките зрители ще видят също как героите винаги се опитват да си помогнат един на друг и да разрешат взаимно проблемите си, като поставят един „Голям въпрос“, на който отговарят чрез „питане, тестване, намиране на начин“.

В сериала „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ децата ще се срещнат с малкия Хари, който знае, че той е най-късметлийското дете в света! Хари е получил подарък, какъвто никой друг не притежава… кофа, пълна с играчки-динозавърчета, които оживяват, за да станат най-добрите му приятели. Тази кофа има тайна - използвайки силата й, Хари може да пътува с динозаврите си в удивителна земя на въображението, наречена Дино Свят, където всеки път го очакват невероятни приключения и вълнуващи преживявания.

Тагове:
анимация JimJam