През септември Extreme Channel ще вдигне адреналина ви със 17-кратния златен медалист от X Games Травис Пастрана и екипа му от „Nitro Circus“, които преминават границите на възможното в световните екшън спортове. Присъединете се към тези луди глави, докато шокират света с невероятните си изпълнения. Гледайте оригиналния сериал „Nitro Circus“, който се превърна в световен феномен, съчетавайки зрелищни и опасни каскади и нон стоп екшън зад кулисите. Не пропускайте и уникалната поредица „Nitro Circus: Crazy Train“, в която Травис Пастрана и неговите приятели тръгват на епично пътешествие по целия свят. Очаквайте атрактивните представления и подвизите извън сцената на екипа на „Nitro Circus“, когато те се представят за първи път в Япония и Южна Африка!

Facing Waves
От 5 септември, всеки делничен ден, 17.00 ч.

Не пропускайте атрактивните изяви на доказани топ атлети във водните спортове на различни зашеметяващи дестинации в цял свят с „Facing Waves“ – вълнуващ, вдъхновяващ и информативен сериал, който ще ви остави без дъх. Очаквайте екстремен падълбординг, морски екшън с каяк и кану, сладководен рафтинг и много други, заредени с екшън водни спортове.  

X-Games & X-Games Minneapolis
Всеки делничен ден, 20.00 ч.

 „X Games“ се завръща през септември по Extreme Channel с най-доброто от състезанията в екстремния спортен шампионат през последните пет години. Гледайте и „X Games Minneapolis“ и станете свидетели най-атрактивните изпълнения на някои от най-добрите спортисти на планетата, които се състезават за медали в спортове като скейтборд, BMX, раликрос, мотокрос и други. Почувствайте екшъна и вижте най-добрите моменти от това атрактивно спортно събитие, заредено с адреналин и високи скорости.