На 19 март от 19:30 часа златната ера по Bulgaria ON AIR продължава с „Нощем с белите коне“. Първият епизод от поредицата на режисьора Зако Хеския ще се излъчи във вторник, а всяка следваща серия зрителите ще могат да проследят в делничните дни до 26 март отново в 19:30 часа. 

Сюжетната линия на „Нощем с белите коне“ е разделена в 6 части, като началото на поредицата представя образа на Академик Урумов – директор на Института по микробиология, който е с високо обществено положение, но нещастен в личния си живот. Във втората част зрителите се запознават с неговия племенник – Сашо, написал и предал за публикация статия с твърде смели научни идеи, подписана от името на академика. Историята се заплита, когато Сашо е назначен в института, статията се публикува, доцент Азманов пише злостен критичен коментар, а неговата племенница Криста е влюбена в същия младеж. 

В главните роли на малкия екран отново излизат прочути и обичани български артисти. Николай Бинев иПламена Гетова изиграват образите на Академик Урумов и неговата съпруга, в ролята на техния племенник Сашо влиза Иван Иванов, а негова майка във филма играе Гинка Станчева.

Оставка, бременност, семейни драми и други несполуки се сблъскват в серийния филм, направен по романа на Павел Вежинов – „Нощем с белите коне“. Не пропускайте да проследите драматичното знаково заглавие от 19 март в 19:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.