Ако искате да научите как да правите всякакви невероятни неща, от изкуства и занаяти до готвене и шеги, с които да изненадате приятелите и семейството си, не пропускайте сезон 3 на забавната поредица на Da Vinci „Как да правим нещата добре“ – всеки петък в 17.00 ч. 

Проследете постиженията и перипетиите на група млади хора с изключителни умения в карането на кънки, докато се учат да балансират между училище, приятелства и международни състезания – в новите епизоди  на „Звезди на леда“ – всяка събота и неделя в 18.00 ч.

Вижте как шестима ученици работят с най-добрите ветеринари, за да се обучат и разберат какво е нужно, за да се грижат за болни животни, докато се състезават помежду си за титлата „Главен ветеринар”, а победителят може да бъде само един – „Младите ветеринари“ – всяка събота и неделя в 18.00 ч.

Станете свидетели на приключенията и предизвикателствата, през които преминава отдаден екип от лекари с мисия да даде втори шанс за щастлив живот на изоставени животни в сезон 2 на „Зооспасители“ – всяка събота и неделя в 19.00 ч.