Extreme Channel обнови програмната си схема и всеки ден от 15:00 до 20:00 ч. предлага пет часа специално подбрани предавания с обща тема. Един ден това може да са водните спортове – уейкборд, гребане или водни ски, а на следващия ден – красиви документални филми за пътешествия, които ще ви отведат на някои от най-дивите и опасни места по света. 

През май очаквайте цели дни, посветени на водните, на зимните или пък на моторните спортове. Можете да се изгубите в красивите подводни пейзажи на „Blue World“, да останете на върху водата с “Facing Waves“ или пък да вдигнете нивото на адреналина си с „Action Sports World“.

С „Blue World“ се присъединете към Джонатан Бърд – един от най-добрите подводни оператори в света, докато той се гмурка на някои от най-красивите и екстремни места по света.  Ще го видите да навлиза дълбоко в система от подводни пещери в Мексико или пък да си гмурка се с акули в Тихия океан… „Blue World“ е отличена с награда „Еми“ подводна научно-приключенска поредица. Очаквайте невероятни подводни приключения и разкриване на загадки във всеки епизод.

Подгответе се да се впуснете в някои от най-атрактивните водни спортове от по света. „Facing Waves“ ще ви въвлече в приключения от крайбрежията на бурни океани до спокойни водни пътеки в провинциални райони и всичко между тях. Без значение дали обичате интензивните занимания, това предаване ще ви осигури ежедневната доза водни спортове. В това заредено с екшън шоу ще видите падълбординг и екстремни морски приключения с каяк и кану, сладководен рафтинг и много други.  

„Action Sports World“ е магазинно предаване за екстремни спортове – всеки епизод отправя поглед към различни спортове от цял свят. От триатлон в Австралия до ски скокове в Алпите, от кайтсърфинг на Малдивите до паудър ски в Япония, от сърфиране в големи вълни в Хавай до парапланеризъм в Южна Америка – в “Action Sports World” има за всекиго по нещо. Гледайте най-добрите спортисти в света в най-оспорваните състезания.  Предаването ще ви направи свидетели на някои от ключовите моменти, които преживяват уникални атлети в екстремните спортове преди, по време и след състезание! 

Тагове:
Extreme Channel