Официален медиен партньор на българското фрийстайл ски и сноуборд състезание Vitosha Freestylerz 2023, което се проведе за първи път тази година на 19 март във Витоша Сноупарк на Меча поляна, беше Extreme Channel. Феновете ще могат да се радват на многократни излъчвания на репортаж от събитието по канала, който представя някои от най-атрактивните спортни състезания в света! 

Extreme Channel показва ненадминат екшън в зимните състезания и най-доброто от най-добрите в света на снежните спортове. От големи въздушни каскади до халфпайп и невероятни технически изпълнения - по Extreme Channel можете да видите някои от най-добрите сноубордисти и скиори в света, най-невъзможните трикове и най-оспорваните състезания. Затова каналът подкрепи с медийно партньорство Vitosha Freestylerz 2023! 

Гледайте Extreme Channel за специалните репортажи от Vitosha Freestylerz 2023, почувствайте екшъна и вижте най-добрите моменти от това българско спортно събитие, заредено с адреналин и с майсторски изпълнения, което ще зарадва малки и големи фрийстайл скиори и сноубордисти от цяла България!

Дисциплините свободен стил в ските и сноуборда са едни от най-атрактивните зимни спортове, а от 2014 година са и официална Олимпийска дисциплина, силно развита и популярна в световен мащаб.

Vitosha Freestylerz представлява отворено събитие, в което могат да се включат всички желаещи скиори и сноубордисти и се проведе на отделни сесии и състезания с различни предизвикателства.

Арена на събитието беше специално обособената фрийстайл зона на Меча поляна, която е лесно достъпна, и атрактивното събитие можеше  да бъде наблюдавано свободно от всички посетители на планината! 

Стартиран през 1999 г., Extreme Channel е водещ телевизионен канал за екшън спортове в света с над 16 милиона абонати в над 40 страни. Каналът посещава всяко кътче на земното кълбо в търсене на предизвикателни екшън спортове и зрителите стават свидетели на зашеметяващи изяви на спортисти от цял свят. Extreme Channel за трети път е партньор на български спортни събития, които отразява със специални репортажи.