Като продължава да прилага новия подход към порграмата си с тематични блокове с подбрано съдържание всеки ден от 15:00 до 20:00 ч., през следващите няколко месеца Extreme ще ви предложи и много часове ново съдържание. През юли очаквайте премиерни епизоди на различни предавания всеки делничен ден в 21.00 ч. 

Премиерното шоу всеки понеделник в 21.00 ч. ще бъде „Travel Geek“ – едно различно шоу за пътешествия! В 22 епизода легендарният изследовател и учен Сайл О'Донъл ви отвежда встрани от утъпканите пътеки на някои от най-красивите и неизследвани страни в света. От Мианмар до Бруней и в цяла Азия – Сайл ще ви заведе на места, до които повечето пътешественици никога няма да стигнат!

Всеки вторник в 21.00 ч. очаквайте „Boondock Nation“ – номиниран за награда "Еми" красив и екстремен телевизионен сериал, който  проследява трима виртуози с моторни шейни по време на техните пътувания из зимните пустини в САЩ и Канада. Бундокингът е зареждащ се с адреналин спорт, който изисква състезателите с моторни шейни да коригират стиловете си на каране в движение, за да преодоляватт екстремни климатични условия. шоу.

„Blood, Sweat & Gears“ е новото предаване, което можете да гледате всяка сряда в 21.00 ч. Всеки епизод на шоуто разглежда по различен начин отношенията на хората с техните мотори и как те ги използват, за да достигнат предела на възможностите си. Предаването следва с най-добрите райдъри от Moto X по време на подготовката им за състезание, като включва и документални епизоди, представящи легендите на офроуд спорта.

Всеки четвъртък в 21.00 ч. не пропускайте „Take a Seat“ -  шоуто разказва за Доминик Гил – авантюрист, който изминава 20 000 километра от Аляска до края на Южна Америка с велосипед - тандем. Уловката е, че той го прави сам, така че трябва да помоли случайни непознати да "седнат" и да се присъединят към пътуването му за известно време!

Гмурнете се в „Shark Dive TV“ всеки петък в 21.00 ч. Това премиерно предаване, създадено от продуцентите на многократно награждаваното шоу „Blue World“, изследва различни видове акули във всеки епизод. От чукоглавата до голямата бяла акула – „Shark Dive TV“ ви дава възможност да надникнете отблизо в живота на тези невероятни същества.

Extreme ще се стреми да ви представя специално събитие всеки месец, така че през юли пробвайте нещо малко по-различно и вижте как го правят японците с Japan Pro-Wrestling – на 26 юли, петък в 21.00 ч. Това е един от най-големите шампионати по борба в света, който съществува вече повече от 40 години и в който участват борци не само от Япония, но и от всички краища на планетата. Алтернатива на професионалната борба с тежък удар, бързо темпо и силен стил. Звездите на Japan Pro-Wrestling се появяват, за да се покажат!

Тагове:
Extreme Channel