През октомври очаквайте по АМС четвърти финален сезон на многократно награждавания оригинален сериал „Убивайки Ийв“. Новият сезон на шпионския трилър сериал ще стартира на 23 октомври в 23.45 ч. и ще се излъчва по AMC всеки понеделник в същия час.   Носителката на „Златен глобус“ Сандра О (като Ийв Поластри) и носителката на „Еми“ Джоди Коумър (като Виланел) изпълняват главните роли в продукцията. В други ключови роли ще видим Ким Бодния и Камил Котин.

Създаден въз основа на новелите на Люк Дженингс, сериалът по сценарий на Фийби Уолър-Бридж  проследява историята на две жени с брутално минало, обсебени една от друга, но отчаяно опитващи се да живеят живота си, преодолявайки тази своя пристрастеност…  Ийв е оперативен агент от МИ5 и има за задача да намери и залови Виланел – красива наемна убийца - психопат... Те се изправят една срещу друга и в хода на преследването, всяка от двете жени става все по-обсебена от другата…

 

След емоционалната кулминация на трети сезон Ийв, Виланел и Каролин се намират на съвсем различни места в сезон 4. След размяната между Ийв и Виланел на моста, Ийв е на мисия за отмъщение, докато Виланел е открила съвсем нова общност в опит да докаже, че не е "чудовище". След като е убила Пол, Каролин полага изключителни усилия, за да продължи да преследва Дванайсетте и човека, поръчал убийството на Кени.

Четвърти сезон проследява тези необикновени жени, всяка от които е движена от страст, отмъщение и маниакално обсебване, като действието се развива към един богато нюансиран и шокиращ финал на сериала.

„Увивайки Ийв“ е носител на множество награди. Джоди Коумър е отличена с праймтайм награда „Еми“ през 2019 г. за изключително изпълнение на главна роля в драматичен сериал, а Сандра О печели „Златен глобус“ през 2019 за ролята си в сериала. Сред наградите на „Убийвайки Ийв“ са и наградите на БАФТА през 2019 г. за най-добър драматичен сериал и за Джоди Коумър и Сандра О за главните им роли в сериала, награда на Гилдията на филмовите актьори за най-добра актриса в драматичен сериал, награда от Асоциацията на телевизионните критици за изключителна нова програма, награда „Пийбоди“ и др.