През юни AMC ще предложи на зрителите си възможност да гледат телевизионни маратони на някои от хит сериалите на канала всеки уикенд в късните вечерни часове. 

Всички епизоди на "Живите мъртви: Тези, които живеят" ще бъда излъчени по AMC в две поредни вечери на 1 и 2 юни от 23.00 ч. 

„Живите мъртви: Тези, които живеят“ продължава историята на героите след събитията в „Живите мъртви“. Звездите Андрю Линкълн и Данай Гурира се завръщат като любимите герои от „Живите мъртви“ Рик Граймс и Мишон . Сериалът представя епична любовна история на двама герои, променени от един променен свят. Държани далеч един от друг. От неустоима сила. От призраците на това, което са били. Рик и Мишон са хвърлени в друг свят, построен върху войната срещу мъртвите… И в крайна сметка, война срещу живите. Могат ли отново да се намерят взаимно и всеки сам себе си на място и в ситуация, каквито не са познавали досега? Врагове ли са? Любовници? Жертви? Победители? Един без друг, те живи ли са изобщо – или ще се окаже, че и те са живи мъртви?

В сериала участват още Полиана Макинтош, Лесли-Ан Бранд, Тери О'Куин, Матю Джефърс, Крейг Тейт, Андрю Бачелър и др.

Маратонно излъчване на друг популярен спин оф от Вселената на „Живите мъртви“ зрителите на AMC могат да очакват на 8 и 9 юни от 23.00 ч. - „Живите мъртви: Дарил Диксън“.

Действието в „Живите мъртви: Дарил Диксън“ се развива след събитията в основния сериал и проследява борбата със зомбита на Дарил Диксън  – героя на актьора Норман Рийдъс.  Дарил Диксън се озовава във Франция, превърнала се в огнище на зомби апокалипсис, и се опитва да разбере как е попаднал там и защо. Намирайки се далеч от дома, героят се сблъсква със стари демони и среща нови врагове, докато се опитва да защити любопитно момче, чийто произход се е превърнал в легенда и във фокусна точка на различни фракции във Франция.  Ще видим героя да се разхожда по постапокалиптичните улици на Париж, както и в Марсилия и Мон Сен Мишел… Бродейки из Франция в търсене на пътя към дома, той открива една разбита, но устойчива страна. Връзките, които създава по пътя си обаче, и враговете, които среща, усложняват плановете му да си тръгне с всеки изминал ден все повече и повече...

Освен Норман Рийдъс в главната роля в сериала ще видим още Клеманс Поези, Луи Пуеш Скиглиуци, Мелиса Макбрайд, Ан Шарие, Адам Нагайтис, и др.

На 15 и 16 юни от 23.00 ч. е телевизионният маратон на първата половина на финалния осми сезон на „Пази се живите мъртви“! 

Действието в осмия сезон на „Пази се от живите мъртви“ започва седем години след всичко, което се случва в края на сезон 7, когато надеждите на Морган и Мадисън да спасят Мо от Падре не се оправдават...  Сега Морган, Мадисън и останалите, които те са довели на острова, живеят под циничното управление на Падре. След като героите са демотивирани и отчаяни, задачата да възроди вярата в един по-добър свят се пада на човека, когото Морган и Мадисън отново са решени да спасят на всяка цена – осемгодишната Мо…

В ролите ще видим Лени Джеймс, Ким Дикенс, Колман Доминго, Даней Гарсия, Остин Амелио, Кристин Еванджелиста, Карън Дейвид, Джена Елфман, Рубен Блейдс и Зоуи Мърчант.

AMC ще зарадва феновете на многократно награждавания криминален сериал "Фарго" с излъчване на всичките епизоди от сезон 5 на сериала на 22 и 23 юни от 23.00 ч.

Действието се развива в Минесота и Северна Дакота през 2019 г. След като неочаквана поредица от събития поставя Дороти „Дот“ Лайън в затруднено положение с властите, тази на пръв поглед типична домакиня от Средния запад внезапно е потопена обратно в живота, който е смятала, че е оставила зад гърба си… По следите й са шерифът от Северна Дакота Рой Тилман и полицаите от управлението в Минесота – Индира Олмстед, и в Северна Дакота – Уит Фар…

След като най-дълбоките й тайни са на път да излязат на бял свят, Дот се опитва да защити семейството си от своето минало. Тя притежава удивителни способности за оцеляване. Дори и притисната до стената, тя е готова да докаже защо никой не трябва да предизвиква една майка Лайън…

Изпълнителният продуцент Ноа Хоули (шоурънър, сценарист и режисьор) е поверил ролите в сезон 5 на "Фарго" на Джон Хам, Джуно Темпъл, Дженифър Джейсън Лий, Джо Киъри, Сам Спруел, Дейвид Рисдал, Рича Мурджани, Ламорн Морис, Дейв Фоли и др.

Целият първи сезон на шпионския трилър сериал „Убивайки Ийв“ ще бъде излъчен като тв маратон по AMC на 29 и 30 юни от 23.00 ч.

Създаден въз основа на новелите на Люк Дженингс, сериалът по сценарий на Фийби Уолър-Бридж  проследява историята на две жени, обвързани от взаимна мания и от един брутален акт. Ийв е оперативен агент от МИ5 и има за задача да намери и залови Виланел – красива наемна убийца - психопат... Те се изправят една срещу друга и когато преследването започва, всяка от двете жени става все по-обсебена от другата… Но дали в тази жестока игра на котка и мишка ловецът няма да се окаже на мястото на преследвания…

Носителката на „Златен глобус“ Сандра О (като Ийв Поластри) и носителката на „Еми“ Джоди Коумър (като Виланел) изпълняват главните роли в продукцията.

Тагове:
хит сериали AMC