В тематичните образователни блокове на JimJam през март предстоят вълнуващи епизоди от сериалите „Ноди в страната на играчките“, „Малкото кафяво мече“ и сезон 2 на „Отгатни колко те обичам“ - всеки ден от 9.04 до 10.00 ч. и от 17.04 до 18.00 ч..

„Ноди в страната на играчките“ проследява приключенията на малкото дървено човече Ноди, което живее в Страната на играчките със своето такси, оцветено в червено и жълто. Ноди често се опитва да изкара изкара шест пенса или… да си създаде проблеми. Най-добрите му приятели Големите уши, Мистър Плод и Мечето Теси винаги са готови да му подадат ръка, особено когато Ноди бъде подведен от Гобо и Слай, злите гоблини. Каквато и да е ситуацията, епизодите обикновено завършват с образа на Ноди, който се смее и кима с глава, което кара звънчето на шапката му да издава чудни звуци.

Нов свят на открития и приключения се разкрива пред малкото мече във всеки епизод на сериала „Малкото кафяво мече“.  То живее на село с майка си и баща си в безопасна, идеализирана и цветна среда. Малкото кафяво мече и Руби - любимата му приятелка в мечешките игри, са изобретателно и динамично дуо! То е героят на приключенията за първи път – открива неща, създава приятели, прави глупави неща... А сега мечето ще се запознае с по-голямата си братовчедка, която току-що се е преместила в съседната къща със семейството си…

„Отгатни колко те обичам“ е награждаван сериал, който представя един безкраен акварелен пейзаж на гъсти гори, мързеливи реки и слънчеви ливади, където е домът на две кафяви зайчета -  Малкото кафяво зайче и неговия баща – Голямото кафяво зайче. Малкото кафяво зайче задава на Голямото кафяво зайче вечния въпрос, "Отгатни колко те обичам?" и филмът продължава с това как в отговор двамата използват все по-големи и по-големи сравнения, за да покажат колко много се обичат. Сюжетът е простичък, но показва реално любовта, която зайчетата изпитват едно към друго и представя образователни истории за приятелство, семейни ценности и приключения с прекрасни животни.