Сериалите в тематичния образователен блок на JimJam „В света на природата и животните“ се фокусират върху опазването на околната среда и изучаването на природата и на животните и по игрив начин обучават децата в предучилищна възраст, като акцентират върху уважението към чудесата и ценностите на света. Всеки ден през март, от 16.40 до 17.57 ч., малките зрители могат да очакват сериалите „Тайна и пазителите на Амазонка“, „Семейството на лисиците и язовците“ и „Лео - рейнджърът в дивата природа“.

В „Тайна и пазителите на Амазонка“ едно смело дете приключенец изследва амазонската гора заедно с приятелите си животни, за да защити фантастичната ѝ дива природа и чудеса. По време на приключенията си децата ще научат любопитни неща за животните и растенията в джунглата.

„Семейството на лисиците и язовците“ разказва история за приемането и значението на семейството - една наистина специална история, в която язовци и лисици стават семейство.

„Лео - рейнджърът в дивата природа“ представя изпълнени с действие мисии, посветени на животните, водени от ентусиазирани и находчиви малки пазители на дивата природа - братът и сестрата Лео и Кейти и тяхното вярно кученце Герой. Те пътуват по света, за да помагат на други млади рейнджъри в мисии за спасяване и изследване на животни и за да откриват забавни и интересни факти за животните! Тази поредица насърчава осъзнаването и оценяването на разнообразието от съкровища на дивата природа от различните природни местообитания около нас.

Тагове:
анимация JimJam