През декември децата ще имат възможност да гледат отново любимите си сериали „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ – всеки ден в 7.25 и 18.24 ч., и „Робоколата Поли“– всеки ден в 11.43 и 15.46 ч.!

Сериалът „Робоколата Поли“ показва на децата важни уроци за живота, докато ги учи, че полицията, пожарната команда и спасителните екипи са хора, посветили се на това да помагат на другите. В едно малко градче често има инциденти – кола, която се плъзга от скала в дъжда, автомобилна катастрофа или пък дете, заключено в горяща къща. Но в градчето действа способен и всеотдаен спасителен екип.  Във всеки епизод този екип спасява героите от неприятности, като накрая им дава и ценни съвети. Автомобилите се трансформират в различните епизоди на сериала, за да бъдат полезни и да помагат на всички, които имат нужда от това...

Сериалът „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ ще запознае малките зрители с малкия Хари, който знае, че е най-късметлийското дете в света – получил е подарък, какъвто никой друг не притежава… кофа, пълна с играчки-динозавърчета, които оживяват, за да станат най-добрите му приятели. Тази кофа има тайна – използвайки силата й, Хари може да пътува с динозаврите си в удивителна земя на въображението, наречена Дино Свят.Тагове:
анимация JimJam