Военните действия създават някои незаличими артефакти, независимо дали те са физически обекти, или звуци и образи, документирани на филми и аудиозаписи. И всеки от тези артефакти разказва история, която понякога е за нещо вълнуващо, загадъчно и неоткрито досега.

Тайни оръжия, изгубени битки, скрити тактики и стратегии – поредицата „Доказателството е някъде там: Военни мистерии“ насочва прожекторите натам, където има тайни, забулени от мъглата на войната, за да потърси истината, скрита зад тях. Можете да гледате от 24 юли, всяка сряда в 22.00 ч. по канал HISTORY.

Водещият на поредицата „Необяснимото: Загадките на Вселената“ Уилям Шатнър изследва Земята, отивайки и далеч отвъд нея, в търсене на отговори за най-завладяващите и необясними мистерии в света – от 16 юли, всеки вторник в 22.00 ч. по HISTORY. От предполагаеми сблъсъци с НЛО до внезапни изчезвания и случаи на обладаване от злото –  във всеки епизод водещият се стреми да хвърли светлина върху това как на пръв поглед невъзможното може наистина да се случи. Научете истината за най-странните, причудливи и мистериозни събития в историята, за които е съобщавано досега, с помощта на световни топ учени, разкази от първо лице на хора, преживели паранормални явления, и драматични възстановки.