Mimyuni представя на българските зрители пълния си спортен пакет канали, излъчващи екстремни спортове, автомобилени спорт, професионално спортно съдържание, тренировъчни сесии с треньори, планове за хранене, диета и много други.

Каналите Sportyfy и Health & Wellness са достъпни за зрителите в HD качество, докато Wow!, Speed ​​Factor и Intense имат HD и 4K версия и разнообразие от предавания за всеки вкус.

WoW! HD & 4K - Каналът за екстремни спортове.

Телевизия за екшън спортове, начин на живот и забавления, показващ вълнуващи каскади, завладяващи истории и хората зад тях.

Speed ​​Factor HD & 4K - Мотоспорт канал.

Маниакалният канал за всички високоскоростни спортове, опасни офроуд и авто тунинг, включващ смели първенства и блестящи шоуруми.

Sportyfy HD - Спортен образователен канал.

Основен канал за спорт, обучение и развлечения, смесване на вълнуващи спортни акценти, образование, документални филми, клюки и мотивация.

Health & Wellness HD - Каналът за здраве и “уелнес”.

Уроци за ума, тялото и духа от лични треньори, лекари и терапевти, готвачи и диетолози, бизнес гурута и духовни лидери.

Intense HD & 4K - Професионалният спортен канал (Идва през 2021 г.).

Каналите WoW! и WoW! 4K, Speed ​​Factor 4K, Health & Wellness и Sportyfy се предлагат в интерактивната телевизия на Булсатком

Също така този месец Speed ​​Factor, Wow и Sportyfy стартираха в пакета на Neosat на сателит BulgariaSat 1, покриващ големи части от Централна, Източна, Западна и Южна Европа. Wow! 4K и Speed Factor 4K може да гледате в пакета на Net1.