Радио "Витоша" събра партньори, приятели, бивши и настоящи водещи, за да отбележи 25 години в ефир. Значимото събитие се състоя в сърцето на София – клуб P.M., който посрещна над 700 гости. Като заклети почитатели на медията те вдигнаха тост и си казаха "наздраве" с пожелание да отпразнуват заедно и 50-ата годишнина на любимото си радио.
Историята на радио "Витоша" започва с много ентусиазъм през 1991-ва. Някои от бившите му водещи си спомниха с носталгия и любов за това време, като споделиха пред публиката своите любими истории.

Ивайло Везенков, Ралф Петров, Милена Колева, Диана Радева не пропуснаха да отправят пожеланията си към радиостанцията, която им е дала много в професионален план. Свежарският купон за рождения ден на радио "Витоша" уважиха куп звезди от музикалния бизнес. Сред гостите бяха пресните "X-фактори" Християна Лоизу и Кристиан Костов, които пристигнаха в компанията на Саня Армутлиева.

Жана Бергендорф, Павел и Венци Венц, Михаела Филева и Графа пък вдигнаха градуса на настроението със свои изпълнения на живо. Кулминацията на вечерта, естествено, бе свързана с разрязването на гигантската торта, гордо белязана от числото 25.

Водещите от най-слушаното сутрешно радио шоу в България "Тройка на разсъмване“, емблематичните гласове на медията – Боби от Оffice break, Гери Шалиева, Катя Миткова, както и новинарите - Росен Димитров и Емил Йорданов, си пожелаха в бъдеще да радват слушателите с още хубава музика, интересни предавания и позитивни новини.

Изпълнителната директорка на медията Гергана Данова и програмният директор Емил Кирилов също изказаха голяма благодарност към всички, замесени в успеха на радио "Витоша". Неслучайно за четвърт век медията се превърна в едно от любимите радиа на българите, което радва не само с най-добрата музика и уникалност в програмно отношение, но и активно участва в редица благотворителни и социални каузи.