Наближава празникът, който всички двойки чакат с нетърпение - 14 февруари. И всеки иска да го направи незабравим за любимия човек и за себе си. Ние имаме идея как да стане това!

Какво трябва да направите? Изпратете ни любовното си послание на имейл love@fmplus.net, заедно с името и телефона на неговия получател, и ние ще се постараем то да стигне до него. Нашият Купидон - Ива Дойчинова, ще разнася любовни поръчки през двете седмици (01-12.02) преди 14 февруари.

Всеки ден авторите на две от съобщенията не само ще имат възможността да ги чуят в ефира, но и ще получат награда от нашите приятели от Уникални подаръци - чаша с послание за обич и имената както на изпращача, така и на получателя на най-прекрасното "Обичам те!". Авторът на писмото, трогнало най-много нашия екип, ще зарадва половинката си с истинска любовна серенада от тях на 14 февруари!

Уникални подаръци е най-големият сайт за персонализирани подаръци и изненади в България. Тук можете да поставите своята снимка и пожелание на почти всичко, което си представите – чаши, пъзели, ключодържатели, тениски, часовници, а за най-романтичните – истинска серенада! Закачливи лични изненади или стилни бизнес подаръци – без значение от повода нашите подаръци са винаги уникални!