Екипът на предаването ще провокира размисъл в познатия задълбочен стил

Популярното обзорно актуално предаване „120 минути“ се завръща след ваканцията си - от 9 септември, неделя по bTV. Водещият Светослав Иванов и екипът му са подготвили нови рубрики в познатия на зрителите задълбочен и космополитен стил.

„Спасените” ще предлага на зрителите емоционални срещи на хора, преминали през тежки травми с техните лекари – спасители.
В „Историята в 120 секунди” ще бъде представяна емблематична снимка от миналото с всички любопитни факти около героите или събитията в нея.
„Критиците”: героите н арубриката ще правят дисекция на събитията от седмицата, без да си поставят граници в темите и мненията.

Предаването се стреми да поднася важното по интересен начин, а не да превръща интересното във важно.

Нови въпроси в търсене на нови отговори – с тази заявка екипът стартира поредния шести сезон. През призмата на качествената журналистика, запазените марки „Роуминг”, „Големите”, „Време за отговори” и „Главната роля” отново ще срещат зрителите на bTV всяка неделя между 5 и 7 вечерта с важните хора и събития от България и света.
Превърналият се в емблема на предаването „Коментар на водещия” продължава мисията си да изведе българина от водовъртежа на фалшивите новини и първичните нрави и да провокира размисъл върху събитията и явленията, които имат реален ефект върху качеството на живота.

Светослав Иванов и продуцентът на „120 минути“ Марта Евтимова се стремят да развиват жанра и да задават стандарти за продуциране на обзорно актуално предаване, което разглежда събитията в дълбочина и изважда на повърхността онова, което е останало скрито в океана от информация.