Правим природата популярна, а обществото по-добро. Как спи вашето бебе? Как спи вашето дете? Как спите вие? Как учите? В каква обстановка работите? Как четете книга? Какъв е светът за вас? Какви сте вие за света? Божествено ли е това? Как да разберем защо ни има? Какво е общото между науката и изкуството? Какво е общото между добрите и лошите? А разликата? Защо животът е постоянна борба? А може ли да не е? Има ли истинска любов? Има ли истинско приятелство? За какво служи културата? Науката добра ли е винаги? Общото между всички тези въпроси се съдържа в думата природа. Ние сме част от природата и тя е част от нас.

Толкова дълбоко сме проникнати от природата, толкова силно зависим от нашите чувства и инстинкти на подсъзнателно ниво, че може да се твърди, че ние сме самата природа. Онова, което ни прави венеца на природата на нашата прекрасна планета е фактът, че природата ни е дарила с разум. В цялата си мъдрост природата е направил така, че ние да не можем да живеем отделно от нея. Нашият разум се нуждае от света около нас, от взаимодействието с него. Ароматите, красивите гледки, и прелестните звуци на дъжда или на морето, песните на птиците, шумът на гората. Всичко това е гласът на природата, нашата майка, нашата сестра или брат, нашият свят.

Когато сте уморени, изнервени, победени, влюбени, искате да съберете мислите си, тогава можете да се обърнете към нас, ASMR TV. Нашата цел е да ви дадем достъп до всичко онова, създадено от природата, за да ви помогнем да живеете живота си по-щастливо. По-здравословно. По-уверено. Нека бъде светлина.

Канала може да гледате в Youtube на живо и в HbbTV .

Гледайте пряко и тук и харесайте профила на канала :

AMSR TV  е изцяло авторски, Всички права са на Инсат електрникс ООД и се излъчва 24/7 !