Единадесетте
От 22 юни, всеки вторник, 22.00 ч. 

Сериалът „Единадесетте“ проследява дейността на екипа, който се е заел да разследва повторно убийствата на 11 тийнейджърки в градове от областта Галвест през 70-те години. Щатът Тексас е потресен от тези брутални убийства. Журналистката Лайза Олсен и пенсионираният детектив от полицията Фред Пейдж се заемат да разследват отново случаите, след като откриват писмо с признанията на затворника Едуард Харолд Бел, излежаващ 70-годишна присъда за убийство, което няма нищо общо със случаите.В своите смразяващи кръвта признания Бел описва с ужасяващи подробности смъртта на някои от момичетата, назовавайки много от тях по име. Въпреки това, в ексклузивните интервюта на четири очи, които изследователите вземат от него, Бел отрича писмените си признания, което превръща опитите да се докаже връзката между него и убийствата с 45-годишна давност в огромно предизвикателство.


Убийства от ревност
Продължава, всяка сряда, 22.00 ч 

Ревността е може би най-разрушителното чувство, което може да обсеби ума на човека. Тя е основната причина за съпружеските убийства по цял свят и въпреки че законът и моралът са мощни спирачки за смъртоносните импулси, когато ревността вземе връх, никой не знае какво може да се случи.

„Убийства от ревност“ разказва историите на обикновени хора, чийто живот стига до неочакван край, само поради това, че ревността навлиза в живота им, неканена и обсебваща. Сериалът описва в детайли драматичните събития в реалния живот на жертвите и техните страдания. Попадането на ревнив партньор на неправилното място в неправилното време или създаването на безобидна връзка може да доведе до жестоки действия с ужасяващи последствия.

Оцеляване с Денис Уелч
Продължава, всеки понеделник, 22.00 ч. 

Представен от една от най-популярните английски актриси и телевизионни звезди, сериалът от шест части „Оцеляване с Денис Уелч“ продължава да показва какво означава да живееш с травмата от ужасни престъпления и невероятното усилие и кураж, които са необходими, за да изградиш живота си отново след това. В основата на всеки епизод стои историята на човек, който е бил жертва на престъпление и е изпитал невероятен ужас и въпреки това се е съвзел, за да разкаже преживяванията си, вариращи от жестоко и непровокирано с нищо пробождане с нож от непознат и сатанинско нападение с киселина до 3-часови мъчения и 13-годишно съществувание в условията на терор и насилие.

Във всеки от случаите Денис Уелч се среща с оцелелите, за да узнае какво са си мислили във всеки момент от престъплението, как са намерили вътрешната сила да оцелеят и да се изправят пред своите нападатели в съда и как опустошаващият развой на събитията е повлиял непоправимо на живота им. Сериалът ще покаже интервюта с приятелите и семействата на оцелелите, както и коментари на адвокат, специалист по наказателни дела.