ЛУДА ЛЮБОВ

(CRAZY LOVE)

 От 8-ми декември, всеки петък, 23.00 ч.

Поредицата представя двойки, които, омагьосани от любов, вършат неща в името на любовта, каквито не биха си и представили да сторят при нормални обстоятелства. Влюбени гимназисти отличници убиват момиче, което заплашва да ги раздели. Адвокатка бяга с клиента си лошо момче, след като му помага да избяга от затвора. Любовта на семейство Джоплин от Мисури разцъфтява след страховито торнадо, след което обаче двамата извършват поредица от престъпления в няколко щата, бягайки от полицията, подобно на Бони и Клайд. Това са истории за хора, които са убедени, че любовта им оправдава нарушаването на нравствените норми, които управляват живота на всички ни. Луда любов - истории без предварителен сценарий, наподобяващи опасната романтика от филмите.

 ЕДИНАДЕСТЕТТЕ

(THE ELEVEN)

От 18-ти декември, всеки понеделник, 22.00 ч.

Разследване на “признанията” на серийния убиец Ед Бел, който обрисува картина на живота си, действията си и последните мигове от живота на своите жертви, за да разясни какво точно се случва в Галвестън през 70-те години на миналия век. Докато случаят постепенно “изстива”, журналистката Лизе Олсън Олсън наема пенсионирания детектив Фред Пейдж и двамата заедно продължават разследването през последните десет години. Днес нова информация подновява официалното разследване. Следващото изслушване за условно освобождаване на Бел е през септември 2017 г., така че Олсън и Пейдж имат малко време да разкрият истината.

БЯГСТВО ОТ ПОЛИГАМИЯТА: СЛЕД БЯГСТВОТО

(ESCAPING POLYGAMY: AFTER THE ESCAPE)

От 27-ми декември, всяка сряда, 00.00 ч.

Оригиналната документална поредица „Бягство от полигамията“ се завръща с въздействащ нов сезон, в който продължаваме да следваме историята на три сестри, измъкнали се от оковите на полигамията и посветили живота си на това да помагат на други да избягат от този опасен и изпълнен с насилие начин на живот. Във всеки от едночасовите епизоди сестрите Андреа, Джесика и Шанел действат съвместно с приятели и непознати на различни етапи на напускане на полигамията - някои едва сега осъзнаващи нуждата да се измъкнат, други - активно търсещи начин за бягство, трети - опитващи се да се нагодят към понякога трудните аспекти на истинската действителност. Всяка от историите доказва как бягството от полигамията е всъщност продължаващ и много пъти коварен процес.

О ДЖЕЙ: ВИНОВЕН В ЛАС ВЕГАС

(O J: GUILTY IN VEGAS)

26-ти декември, вторник, 23.00 ч.

Тази двучасова специална премиера проучва нови подробности и разкрития по случая, свързан с осъждането на О Джей Симпсън за въоръжен грабеж. Документалният филм отвежда зрителите на местопрестъплението в стая 1203 в “Палас Стейшън Казино” и анализира отново смразяващите детайли, довели до присъдата.