Цената на човешкия живот, колегиалното отношение и професионалната етика ще бъдат есенцията на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“. Доктор Карагьозов и Пепе ще се срещнат за първи път с Цвети (Яна Титова) и дъщеря й Кари, които бързо ще предизвикат емпатия и загриженост в лекарския състав. Напрежението между стриктния доктор Тасев и изтощената от учене и дълги смени сестра Райкова ще ескалира – кариерата на нейн колега ще бъде поставена на карта след сериозен пропуск. Дали сестра Райкова ще напусне завинаги „Св. Анастасия“ или обстоятелствата ще бъдат на нейна страна, зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български медицински сериал.

Доктор Чилингирова ще се изправи пред едно от най-тежките решения в професиналния й път – донорството и спасяването на пациенти извън Системата. Кошмарни спомени ще нахлуят в коридорите, а Нора ще избира между закона и възможността да спаси човешки живот.

Междувременно Юлия ще предложи на доктор Пенев участие в медицинско риалиалити. Дали той ще се изправи пред камера в ново амплоа? Ще направи ли доктор Чилигирова лична жертва и професионален компромис? – феновете ще проследят вновите епизоди на „Откраднат живот: Системата“.

Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.