Тайните на най-елитните американски военни части – морски тюлени и вълнуващият живот между реалността и илюзията ще бъдат разкрити в новите серийни продукции по Bulgaria ON AIR през юни. 
 
От 4 юни, всяка делнична вечер от 22:15 часа, зрителите ще могат да проследят напрегнатите операции на най-елитните американски част в сериала „Морски тюлени: Шести отряд“ ("Six", 2017 г., 19 епизода).
Опитните бойци са изпратени в Афганистан с цел да ликвидират лидера на талибаните и да спасят похитения бивш ръководител на Шести отряд – Рип. Мисията им се усложнява от разкритието, че към терористите се е присъединил американски гражданин, посветил се на джихада. 
 
Сериалът е вдъхновен от реални мисии на морските тюлени и разкрива как работата се отразява на личния живот на военните. 
 
От суровата действителност зрителите ще се пренесат в света на илюзиите и приказките с премиерния за България минисериал на Lifetime Television „Американска принцеса“ ("American Princess", 2019, 10 епизода). От 14 юни, всеки уикенд от 20:30 часа, драматично-комедийната продукция разкрива историята на момиче, попаднало в свят, в който магията и реалността се преплитат неусетно. 
 
Аманда е разглезена американка, чийто свят се преобръща на 180 градуса, след като хваща годеника си в изневяра в деня на сватбата им! Бягайки от бъдещия си съпруг, Аманда попада в ренесансов фестивал, в който през деня съжителстват кралица Елизабет и Шекспир, а вечер не по-малко чудати личности. Аманда решава да изостави модерния си живот и да заживее в ритъма на ренесансовия фестивал. Това решение носи редица комични и драматични последици не само за Аманда, но и за обкръжението й. 
 
След като през пролетта Bulgaria ON AIR заложи на премиерни хитови заглавия като „Тайният живот на Мерилин Монро“, американския сериал „Нереално“, както и на известните екранизации по криминалните заглавия на Агата Кристи „Свидетелят по обвинението“ и „Десет малки негърчета“, сега с двете нови американски продукции Bulgaria ON AIR продължава стремежа си да предлага на зрителите качествено и разнообразно филмово съдържание от цял свят, с което да удовлетвори интересите на аудиторията си.
 
Паралелно с качествените европейски филмови заглавия, националната политематична телевизия предлага и разнообразие на сериали от всички краища на света – Бразилия, Южна Кореа, Япония, Ливан, Русия, Америка.