Тази седмица зрителите на FilmBox ще имат възможността да се насладят на две американски комедийни класики – „Специална доставка“ ("Special Delivery") и „Психотерапия“ ("Anger Management"). Първият филм ще се излъчи този вторник, 14 януари, от 11:00 ч. по FilmBox Extra HD, а вторият – в събота, 18 януари, от 22:00 ч. по FilmBox Plus.

„Специална доставка“ разказва историята на Максин Картър (Лис Еделстайн) и Алис Мари Кантуел (Бренда Сонг). Максин е един от най-добрите куриери и откакто дъщеря ѝ умира в автомобилна катастрофа, тя винаги е в движение. Този път тя има работа с бизнесмен от Китай, който има специална доставка за нея – неговата дъщеря Алис. Веднага щом кацат в Америка обаче, Максин усеща, че нещо не е както трябва. Скоро тя осъзнава, че бащата на Алис има проблеми с китайското правителство и дъщеря му е в опасност. Публиката може да проследи обратите на приключенията на Максин и Алис този вторник от 11:00 ч. по FilmBox Extra HD.

„Психотерапия“ е популярен комедиен филм с несравнимите актьори Адам Сандлър и Джак Никълсън. В центъра на историята е Дейв Бъзник (Адам Сандлър), който работи във фирма за дрехи за домашни любимци, а дразнещият му шеф често си преписва заслуги за работата му. Дейв има любяща приятелка, която обаче, е най-добра приятелка с бившия си. Животът му става още по-сложен след недоразумение по време на полет, в резултат на което съдът постановява Дейв да тръгне на терапия за управление на гнева. Той е оставен в ръцете на д-р Бъди Райдел (Джак Никълсън), който пък има необикновени начини за лечение на своите пациенти. Динамичното дуо не само ще разсмее публиката, но и ще засегне темата за някои важни житейски уроци. Зрителите могат да се насладят на комедията тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Plus.