Екстремни водни спортове и приключения

Всяка вечер от 12-ти април от 20.45 ч.

През април Extreme Sports Channel предлага великолепни предавания за екстремните водни спортове и инжектирани с екшън приключения над и под вода!

„Liquid Edge“ дава на зрителите поглед към изпълнения с адреналин свят на водните спортове, най-големите му звезди, техните истории и приключения. Сериалът изследва най-бързо развиващите се водни спортове в цял свят със спортни легенди като Том Карол, Мая Габриел, Дийн Лавел и много други. Ще бъдат представени визуално зашеметяващи и спиращи дъха спортове като сърфиране в големи вълни, кайтбординг, водни ски, уиндсърфинг, падълбординг и много други.

„Facing Waves“ следва най-добрите падълбордисти в света, докато те посещават топ дестинациите за падълбординг и изследват хората, местата и приключенията там. Сериалът е вълнуващ, вдъхновяващ и информативен. В това заредено с екшън шоу освен падълбординг ще видите и екстремни морски приключения с каяк и кану, сладководен рафтинг и много други.

„Blue World“ е отличена с награда „Еми“ подводна научно-приключенска поредица, продуцирана и водена от Джонатан Бърд, един от най-добрите световни подводни кинематографи. Очаквайте невероятните подводни приключения и разкриване на загадки във всеки епизод.