Фантастичният господин Фокс

Понеделник, 24 август, в 22:00 ч.

Жанр: Анимация/ приключенски/ комедия Режисьор: Уес Андерсън В ролите: Джордж Клуни, Мерил Стрийп, Джейсън Шварцман, Бил Мъри, Майкъл Гамбън, Уилям Дефо, Оуен Уилсън Оригинално заглавие: Fantastic Mr. Fox Година: 2009 Държава: Великобритания/ САЩ Г-н и г-жа Фокс живеят в идиличен уют със сина си Аш и племенника си Кристоферсън, но след дванадесет години спокойствие, домакинският живот се оказва прекалено затворен за дивите животински инстинкти на г-н Фокс. Той се връща към предишните си навици на крадец на кокошки, но така излага на опасност не само семейството си, а и цялата животинска общност. Притиснати под земята и без достатъчно храна, животните се обединяват, за да се борят със злите фермери - Богис, Бънс и Бийн, които са решени да уловят дръзкия г-н Фокс на всяка цена. В крайна сметка той използва природните си инстинкти, за да спаси семейството и приятелите си.

Лятото на наградените

Двойна порция всяка събота вечер от събота, 1 август, в 22:00 ч.

"Бафти", "Златни глобуси" и "Оскари": лятото с филми - носители награди продължава с истории за красота, невероятни умове и измъчени души, живеещи в трагични и трудни времена. Филмите, които имат какво да кажат на всички поколения, генерираха зашеметяващи приходи и бяха отличени от критиката в цял свят. Каква по-подходяща компания за лятото от героите на тези филми?

Премиери на месеца

Всеки понеделник вечер от понеделник, 3 август, в 22:00 ч.

Какъв по-добър начин да започнете седмицата, освен с чисто нов филм, когато се отпускате след тежък ден в работата? Не пропускайте нашите месечни премиери - насладете се на най-свежите заглавия всеки понеделник вечер.