През прокълнати земи – сезон 3Б
Всеки понеделник в 23:00 ч.


В ролите: Дениъл Ву, Ник Фрост, Емили Бийчъм, Арамис Найт, Орла Брейди, Али Йоанидис, Лорен Тусен, Шърман Огъстъс, Бабу Сисей, Ела-Рей Смит и Люис Тан.

В последната част на финалния трети сезон на „През прокълнати земи“ има много истории за разказване. Създателите поставиха героите си в много интересни ситуации, които им дават възможност сега да проникнат по-дълбоко в образите и в света на Прокълнатите земи. Постапокалиптичният свят в "През прокълнати земи" става все по-голям и по-голям. Залогът за всички герои става по-висок, а битките - по-кървави и по-луди от всякога. Пътуването на Съни към Азра върви към своя край, а сагата се развива към връхната си точка – една епична битка, която ще сложи край на всички битки.

Филм на седмицата
Всяка неделя в 23.00 ч.


АMC представя филми за ценители в тематичния си цикъл „Филм на седмицата“ - всяка неделя в 23.00 ч.

На 7-ми април можете да гледате копродукцията на Франция, Канада и САЩ "Безсъние" (2000) с участието на Джеф Даниълс и Моли Прайс. Кошмарът започва, когато отвориш очите си ... Колежански професор се събужда, за да открие, че жена му не се е върнала у дома и това отключва началото на редица необичайни събития в живота му, в опитите му да разбере повече за изчезването й.

На 14-ти април е предвиден криминалния трилър „Виновният“ (2000) с Бил Пулман и Девън Саyа, в който млад човек е нает да убие някой напълно непознат, от човек, който е също толкова неизвестен за него. Или… дали това е истина? Нищо не е каквото изглежда…

На 21-ви април очаквайте „Животът на Брайън“ (1979) една оcтpoyмнa и интeлигeнтнa caтиpa зa peлигиятa и eднoвpeмeннo c тoвa eдин иcтинcĸи xoливyдcĸи eпoc, създаден от комедийния актьорски екип „Монти Пайтън“, в който се разказва историята на Брайън Коен (игран от Греъм Чапман), млад мъж, роден през същата нощ и на същата улица като Иисус Христос… С участието на Тери Джоунс, Джон Клийз, Греъм Чапман, Ерик Айдъл, Тери Гилиъм, Maйĸъл Πeйлин и др.

На 27-ми и на 28-ми април в 23.00 ч. не пропускайте първа и втора част на "Проклятието на пръстена" (2004) – игрален филм с Бено Фюрман и Кристана Локен, който е една интерпретация на легендата за Зигфрид и Кримхилда, Гунтер и Брунхилда, свободно базирана на героите от скандинавските саги и предхристиянските германски героични мотиви, очертани в „Песен за нибелунгите“.

Специална филмова селекция за Великденските дни
26 - 29 април

AMC предлага специална селекция от интригуващи филми за вечерите пред малкия екран по Великденските празници. На 26-ти април гледайте Бен Афлек и Ребека Ромейн в комедията "Човек на града", а в 23.00 ч. очаквайте и "Спокойното езеро" (1999) – игрален филм с Бриджит Фонда и Бил Пулман.

На 27-ми април в 19.35 ч. е предвиден филмът на комедийната група „Монти Пайтън“ „Монти Пайтън и Свещеният граал“ - пародия на легендата за крал Артур и неговото пътешествие в търсене на Свещения граал. Романтичната комедия "Принцът и аз" на Марта Кулидж с участието на Джулия Стайлс и Люк Мабли можете да гледате също на 27-ми април в 21.10 ч.

Фентъзи екшънът "Магьосникът и бялата змия" (2011, Китай, Хонконг) с Джет Ли и Шенги Хуанг e на 28-ми април в 21.20 ч., а екшън комедията "Супергеройски филм" (2008) с Дрейк Бел и Лесли Нилсен е на 29-ти април в 21.40 ч.
Отговори с цитат
Sponsored Links
VIVO Rent A Car