Пази се от живите мъртви
Сезон 6Б
Последен епизод – 14 юни
Всеки понеделник в 4.00 и 23.00 ч.

В ролите: Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Колби Минифи, Алекса Нисенсън и Остин Амелио.

Не пропускайте финала на сезон 6Б на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 14 юни в 23.00 ч.

“Пази се от живите мъртви” наистина се наложи в сезон 6, тъй като първата половина на сезона ни представи един по-задълбочен поглед върху образите на героите, което способства за усилване на драматичния елемент. След така наречените антологични мини-филми миналата година, в сезон 6Б на “Пази се от живите мъртви” виждаме, че всички започват да се събират отново. Но, дали те наистина искат да бъдат заедно? Никой не знае, но продължаваме да виждаме нови нюанси във всички образи. И те продължават да бъдат подлагани на непознати досега интелектуални, физически, емоционани и морални изпитания, между другото и чрез някои смели екшън сцени. Обратите са наистина изненадващи. Това, което се случва, оказва влияние върху живота на всички герои и действително ги променя, а финалът на в сезон 6Б ще изстреля сериала като с катапулт към сезон 7...

Филм на седмицата

Всяка петъчна вечер

Очаквайте трилър, екшън и мистерия в селекцията на AMC „Филм на седмицата“ през юни! 

Научнофантастичният трилър „Пристигането“ (САЩ/Мексико, 1996) можете да гледате на 4 юни в 21.10 ч. Филмът на режисьора Дейвид Туохи ще ви въвлече в сблъсъка на младия астроном Зейн, записал сигнал от извънземна цивилизация, с „неканени гости“… Извънземните пазят смъртоносна тайна и няма да се спрат пред нищо, за да попречат на Зейн да ги разкрие. В главната роля е Чарли Шийн, а в останалите - Линдзи Кроус, Ричард Шиф, Шейн, Рон Силвър, Тери Полои, Леон Рипи, Хавиер Морга и др.

Не пропускайте спортния екшън „Никога не се предавай“ (САЩ, 2008) на 11 юни в 21.10 ч.Премествайки се в нов град, тийнейджър попада в таен боен клуб. След като семейството и приятелите му получават заплахи за живота си, Джейк иска от своя наставник да го научи да контролира ума и тялото си за един последен бой, в който да елиминира врага си – местният шампион Райън Макарти. Режисьор е Джеф Уадлоу, а в ролите ще видим Кам Жиганде, Шон Ферис, , Евън Питърс, Амбър Хърд, Джаймън Хаунсу, Нийл Браун мл., Лорън Лийч, Уайът Смит, Лесли Хоуп.

 Ан Хатауей ще видим в главната роля в драматичния трилър „Пасажери“ (САЩ, 2008)на 18 юни в 21.30 ч. Младата психотерапевтка Клеър, работеща с група оцелели от самолетна катастрофа, се оказва в основата на мистерия, когато клиентите й започват да изчезват изключително загадъчно един по един. Тя събира кураж да разбере истината, без значение какви ще са последствията… Освен Ан Хатауей в мистерията са въвлечени и Дейвид Морс, Кхелан Хорсдал, Конър Кели, Клеа ДуВалл, Уилиям Би. Девис, Сандра-Джесика Каутуриер и Андре Браугер.

 Военният научнофантастичен екшън "Битка Лос Анджелис: Световна инвазия" (САЩ, 2011) е на 25 юни в 21.05 ч. На няколко мили от бреговете на Лос Анджелис се наблюдава метеор. Минути по-късно от водата се надига армия от безмилостни извънземни, изтребващи всичко живо.
Военноморският сержант Нанц (Ерън Екхарт) и неговият специално подбран взвод се изправят срещу инвазията, опитвайки се да спасят колкото се може повече цивилни, и да разбият масивната атака на извънземните. Режисьор е Джонатан Либесман, който е поверил ролите на Арън Екхарт, Джоуи Кинг, Мишел Рордригес, Рамон Родригес, Уил Ротар, Кори Хардрикт, Бриджит Мойнахан, Ноел Фишър, Майкъл Пеня.