Грейсланд - сезон 1

От 11 август, понеделник до петък от 20:10 часа

Премиера за канала

Новоназначения агент на ФБР Майк Уорън се надява да получи престижен пост във Вашингтон, но открива, че е зачислен към Грейсланд – луксозно крайбрежно имение, конфискувано от наркобарон, което сега служи за резиденция на агенти на ФБР, бюро „Наркотици” и Митниците. Майк и съквартирантите му си помагат в решаването на случаите, докато се стараят да опазят мира в домакинството си. Сериалът е вдъхновен от действителни събития.

В главните роли:

Даниъл Сунджата като Пол Бригс

Арън Твейт като Майк Уорън

Ванеса Ферлито като Катрин Демарко - Чарли

Брандън Джей Макларън като Дейл Джейкс – Ди Джей

Мани Монтана като Джо Туртуро - Джони

Серинда Суон като Пейдж Аркин

Грейсланд - сезон 2

От 28 август, понеделник до петък от 20:10 часа

Премиера за канала

Вторият сезон на Грейсланд проследява опасния и забързан живот на шестима федерални агенти под прикритие, които живеят заедно в конфискувано имение на брега на океана в Южна Калифорния. Агентите на ФБР, бюро Наркотици и Митниците, които са превърнали лъжите в свой начин на живот, се опитват да съхранят усещането за нормален живот. Това става много трудно, когато новакът от ФБР Майк Уорън се завръща в „Грейсланд”, за да оглави опасна мисия срещу картела. Междувременно, Бригс (Даниъл Сунджата), притеснен за липсващия запис, който може да го уличи в убийство, се опитва да върне живота си в правия път и да възстанови връзките си с важните за него хора.

В главните роли:

Даниъл Сунджата като Пол Бригс

Арън Твейт като Майк Уорън

Ванеса Ферлито като Катрин Демарко - Чарли

Брандън Джей Макларън като Дейл Джейкс – Ди Джей

Мани Монтана като Джо Туртуро - Джони

Серинда Суон като Пейдж Аркин

Честни измамници Сезон 4

От 5-ти август, понеделник до петък от 21:05 часа

Премиера за България

Четвърти сезон започва на върха на планина в Аляска, няколко дни след като екипът е напуснал Сан Лоренцо. Планираната двуседмична почивка е прекъсната от поредния случай. (Дългосрочната мисия). За първи път от неочакваната сутрин в Сан Лоренцо, Нейт и Софи се изправят лице в лице и трябва да решат какъв ще е следващият им ход. Екипът открива още, че щабът им се подслушва, и трябва да разберат от кой и защо. Случаите им ги отвеждат към мистериозно убийство (Случаят с десетте малки измамника), връщат се назад във времето, за да възстановят загубена картина, която по-късно, през Втората световна война, е намерена от застаряващ ветеринар (Случаят Ван Гог), изправят се срещу технологията (Случаят с карнавала) и срещу земеделието (Случаят с горещите картофи), откриват тъмната страна на връзките с обществеността (15-минутният случай), и се срещат с корумпираното семейство на погребални агенти (Случаят на гробищата). Пътуват до Дубай за Международния турнир по шах по желание на техен стар приятел, Стерлинг (Случай с кралски финес), средствата им са поставени на тест, когато трябва да открият откраднато сърце само с наличните доказателства по време на самолетен престой (Случай със сърдечен трепет), ще трябва и да хванат внука на най-големия манипулатор сред тях, и то по правилата на собствената му игра (Случаят в котелното).

Скоро екипът разбира, че е преследван от мистериозния бизнесмен на име Джак Лаример (Леон Рипи), който се е научил как да печели от техните случаи и иска нещо конкретно от Кейт. Докато се опитва да научи повече за него, екипът навлиза в света на тайните университетски общества (Случаят с експеримента), съвпаденията (Случаят със самотното сърце) и златните манипулации (Златният случай), и трябва да спаси малка компания за поздравителни картички с документален филм за работата си (Случаят в офиса). Една свободна вечер ще прерасне в два случая, когато приятелката на Паркър, Пеги (Случаят с момичетата) и старият вълк Джак Хърли (Случаят с момчетата) се озовават в средата на две международни конспирации. Появата на бащата на Нейт, Джими, води до окончателно конфронтиране с Латимър и неговият таен партньор, Виктор Дюбених, което кара екип от стари приятели и врагове да се опитат да ги сдобрят.

С участието на:

Тимъти Хътън като Нейтън Форд

Джина Белмън като Софи Деверо

Крисчън Кейн като Елиът Спенсър

Бет Рийсграф като Паркър

Алдис Ходж като Алек Хардисън

Честни измамници Сезон 5

От 31-ви август, понеделник-петък от 21:05 часа

Премиера за България

В пети сезон, екипът сменя обстановката и е вече в Портланд, Орегон. Доверието между партньорите е поставено на изпитане, но Нейт е оптимист и гледа напред, а не назад. Екипът сменя и офиса си. Сезонът започва с ретроспекция, която ни припомня какво се е случило в предишния сезон. Запознаваме се е и с нов, загадъчен съюзник.

В първия си случай, екипът се натъква на световен авиационен акробат, за който се смята, че може да открадне дори хидроплан (Случаят с (много) голямата птица). Екипът навлиза и в труднодостъпния свят на професионалния хокей, за да защитава един отбор от собственика му (Случаят със синята линия). Вратите си отваря и кулинарният свят (Случаят с френската връзка) и става ясно кой е най-печеният измамник в екипа (Случаят с белия заек). 

Изпълнителният продуцент на сериала, Джон Роджърс, издава, че в епизодите ще видим забавни съревнования (Случаят от улица К). Този епизод навлиза дълбоко в човешкото съзнание. В други два епизода, екипът се разделя. Този път Нейт и Софи работят заедно, а тя бива арестувана за кражба на художествено произведение (Нагласеният случай), Елиът, Хардисън и Паркър работят заедно, за да предотвратят терористичен заговор.

С участието на:

Тимъти Хътън като Нейтън Форд

Джина Белмън като Софи Деверо

Крисчън Кейн като Елиът Спенсър

Бет Рийсграф като Паркър

Алдис Ходж като Алек Хардисън