ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ - СЕЗОН 11

От 21 декември, понеделник 22:00

Премиера за България

Докато детективите внимателно оглеждат уликите на местопрестъплението, специалните агенти създават профил на извършителя и затягат кръга на заподозрените. Разбира се, става дума за добре познатите ни, елитни профайлъри от отдел „Анализ на поведението“ към ФБР.

В поредния сезон на „Престъпни намерения“ професионалистите ще продължат с „дисекциите“ на най-извратените престъпни умове. Като шеф на отдела отново ще видим агент Арън Хочнър. В кадър попадат също опитният, интелигентен Дейвид Роси, експертът по маниакални убийства Дерек Морган, неразбраният гений Спенсър Рийд, профайлърът Джей Джей и ай ти експертът Пенелъпи Гарсия.

С участието на:

Джо Мантеня като Дейвид Роси

Шемър Мур като Дерек Моргън Matthew Gray Gubler as Spencer Reid

Ей Джей Кук като Джей Джей

Кристън Венснес като Пенелъпи Гарсия

Томас Гибсън като Арън Хочнър

ПРОПУКВАНЕ – СЕЗОН 2

От 8 декември, вторник, 22:00 ч.

Премиера за България

Детектив Айдън Блек от отдела за престъпления и кризи, предизвикани от психично болни хора, има нов партньор - психиатърката Клара Малоун. Двамата трябва да изградят доверие помежду си, за да се справят с ежедневните трудности и да вземат правилните решения.

Воден от инспектор Даян Калигра (Карън Лебланк), екипът разплита най-сложните случаи в града. А ние виждаме какво се случва с психиката на свидетелите, жертвите и извършителите на престъпления.

С участието на:

Дейвид Сътклиф като детектив Айдън Блек

Бруук Невин като д-р Клара Малоун

Луиса Д'Оливейра като детектив Попи Уайснефски

Дайо Аде като Лео Бекет

Карън Лебланк като инспектор Даян Калигра

КОМИСАР МОНТАЛБАНО - СЕЗОН 9

От 5 декември, събота-неделя, от 15:45 ч.

Премиера

Салво Монталбано е олицетворение на сицилианския мит за неподкупния, ревностен следовател и началник на полицейския участък във Вигата. В работата си е суров и изключително отговорен. В личния си живот пък е готов да направи всичко за онези, на които вярва безрезервно. Включително да обича силно, дори от разстояние.

В новия сезон на италианския сериал комисар Монталбано отново е затрупан с разследването на десетки престъпления. Благодарение на своя интелект и проницателност той успява да възстанови събитията да последния детайл и да разреши дори най-заплетените случаи. Помагат му колегите Мими Огело и Джузепе Фацио, а също куп приятели и журналисти.

С участието на:

Лука Зингарети като Салво Монталбано

Чезаре Боки като Мими Огело

Пепино Мазота като Джузепе Фацио

Анджело Русо като агент Катарела

МЛАДИЯТ МОНТАЛБАНО - СЕЗОН 2

От 19 декември, събота – неделя, от 15:45 ч.

Премиера

Действието се развива в началото на 90-те години. Епизодите проследяват професионалното израстване на комисар Монталбано, първите му разследвания и премеждията в личния му живот. От втория сезон на сериала ще разберем как главният герой се е превърнал в пълнокръвния сицилиански детектив, когото днес познаваме и обичаме.

С участието на:

Микеле Риондино като Салво Монталбано

Сара Фелбербаум като Ливиа Бурландо

Алесио Васало като Мими Огело

Андреа Тидона като Джузепе Фацио

ОТЕЦ БРАУН - СЕЗОН 2

От 20 декември, събота – неделя, от 19:05 ч.

Премиера за България

Отец Браун е необикновен свещеник от английската провинция. Надарен с прозорливост на божи служител и с нюх на следовател, той разкрива мистериите по-добре от всеки детектив.

В този сезон на сериала отец Браун е помолен да приложи екзорсизъм и да изгони демон от тялото на жена. Самата тя вярва, че в нея се е вселил духът на изчезналата й сестра. Скоро обаче обладаната от злото също се оказва в неизвестност, а отецът започва разследване. Освен с разплитането на странния случай, свещеникът трябва да се справи с конкуренцията на инспектор Съливан - амбициозен кариерист, пристигнал от Лондон.

С участието на:

Марк Уилямс като Отец Браун

Сорша Кюсак като госпожа Маккарти

Нанси Каръл като лейди Фелиша

Хюго Спиър като инспектор Валънтайн

Том Чембърс като инспектор Съливан