Два вълнуващи сериала стартират с премиери в програмата на RTL2. Първо стартира седмия сезон на сагата „Game Of Thrones“ а след това и първи сезон на сериала „Taboo“.

Най-гледаният сериал в историята на НВО и световен телевизионен феномен – Игра на тронове продължава да бъде надминаващия всички хитови заглавия на мрежата. Седем нови епизода от сезон 7, в които армиите се събират, а отношенията се изясняват – всичко, което феновете на поредицата са чакали от години. В началото на сезона Денерис Таргариен, заедно с армията си от Неопетнени, и подкрепена от съюзите си с доткратите и железнородените, както и смъртоносното си трио дракони, най-после се отправя към Вестерос с Тирион Ланистър, назначен за нейна Ръка. Джон Сняг, който беше възкресен впечатляващо в сезон 6, е обединил силите на Севера след грандиозната си победа над Рамзи Болтън в „Битката на копелетата“ и връщането на Зимен хребет под контрола на семейство Старк. В Кралски чертог Церсей Ланистър е надживяла всичките си наследници и е заграбила Железния трон, след като използва адски огън в септата на Белор, за да се отърве от Върховния врабец и останалите си врагове. Но докато тези и други клики сключват нови съюзи или, по-вероятно, изпадат в жестоки конфликти, леденият дъх на една апокалиптична заплаха – армията на немъртвите бели бродници, която се готви да срути Вала и да нахлуе на юг, заплашва да наруши статуквото и унищожи последиците от малките и твърде човешки конфликти.

„Game Of Thrones“ Сезон 7 гледайте на :


Епизод 1-2: Събота, 10. Февруари 2018, от 21:15 часа
Folgen 3-4: Събота, 17. Февруари 2018, от 21:15 часа
Folgen 5-Събота, 24. Февруари 2018, от 21:15 часа
Folgen 7: Събота, 5 Март 2018, от 21:15 часа

„Taboo“

Том Харди влиза в кожата на Джеймс Дилейни в Табу, а освен изпълнител на главната роля Харди е копродуцент заедно с Ридли Скот и Стивън Найт. Сюжетът се върти около бохем с приключенски дух, който по време на едно от плаванията си изчезва безследно и това кара близките му да го отпишат. Действието се развива в началото на 19-и век. Когато Джеймс Дилейни се завръща в Лондон от Африка, за да наследи остатъците от корабната империя на баща си, той заварва глутница врагове на прага си. Потънала в заговори, убийства и предателства, тази мрачна семейна мистерия прераства във взривоопасна приказка за любовта и измяната.

Гледайте на :

Епизод 1-3: Събота, 10.Февруари 2018, от 23:15 часа
Епизод 4-6: Събота,, 17. Февруари 2018,от 23:15 часа
Епизод 7-8: Събота,, 24.Февруари 2018,от 23:15 часа

**Часовете на излъчване са в българско време.

**Images: RTL 2