Антологията „Вкъщи“ (W domu) събира 16 полски режисьори с 14 истории в експериментален проект за HBO в Европа. Едни от най-известните режисьори в Полша изследват живота по време на изолацията, която е наложено на населението заради пандемията. 
 
HBO Европа даде зелена светлина на 16 творци (два от проектите са в колаборация от по двама) за създаването на 14 късометражни филма, обвързани помежду си единствено от темата за изолацията. Условието е сюжетът им да се развива тук и сега по време на обявеното положение на пандемията, а продължителността на всяка история не трябва да надвишава 10 минути. 
 
Режисьорите трябва да заснемат кадрите самостоятелно за четири седмици, като форматът и жанрът зависят от тях.
 
Филмите, направени като част от проекта, ще бъдат достъпни за гледане след няколко седмици в онлайн стрийминг плаформата HBO GO в Полша, а за България и останалите територии на HBO в Европа се очакват по-късно през лятото.
 
Сред творците в проекта са Яцек Борцух (познат с „Всичко, което обичам“), Ян П. Матушински ("Последното семейство"), Йежи Сколимовски (носител на Златен лъв за 2015 във Венеция за "Единайсет минути"), Кшищоф Сконечни (полския HBO сериал “Заслепени от светлините“), Малгожата Шумовска (Сребърна мечка‘ 2018 за „Тяло“) в сътрудничество с оператора Михал Енглерт („Всичко, което обичам“, „Тяло“), Ана Замецка (документалната драма „Komunia”, 2016) и др.
 
Изабела Лопух, ръководител „Оригинални продукции“ в HBO Полша:
- „Докато човечеството е в затворено, изкуството надхвърля границите и не знае ограничения. „Вкъщи“ е проект, създаден като продукт на художествената свобода, творческа хроника на ограничените свободи на личността. Надявам се, че това ще бъде една стимулираща и трогателна история за човешките терзания в състояние на преход към новото нормално - преминаването от свят, който имаше една структура, към необходимостта да го предефинираме наново. "
 
Изпълнителният вицепрезидент „Оригинални програми и продукции“ на "HBO Европа" Антъни Рут:
- „Повече от всякога видеосъдържанието и филмите са жизненоважен начин за свързване на хората и всеки от тези кратки филми ще разкаже силна, отличителна история, базирана на споделен опит. Горд съм, че наред с антологичната ни серия „Вкъщи“, която стартирахме преди месец в Испания, имаме възможност да работим с режисьори в Полша. В този предизвикателен за всички момент, можем да предоставим платформа, от която творците могат да вдъхновят и забавляват публиката, докато стане безопасно да се контактува с нея както преди.“