Филмовият канал VIVACOM Arena стартира от 10 август  премиерното излъчване за България на третия сезон на сериала „Клиника НАДЕЖДА“. Сюжетът разказва историята на лекарите и медицинските сестри от клиника НАДЕЖДА, чиито бит и ежедневие се развиват на границата между двата свята – този на живота и този на смъртта.

Сериалът се радва на висока популярност в Щатите и Канада с висока оценка не само от публиката, а и от критиците. VIVACOM Arena ще излъчи всички 5 сезона, като новите епизоди също са с български дублаж и в HD качество.

Медицинската поредица представя последствията след тежка автомобилна катастрофа за хирургът Чарли Харис, който изпада в дълбока кома и остава заклещен между двата свята без възможност за избор. Докато Чарли наблюдава живота в болницата от друго измерение, неговата годеница – Алекс, която също е хирург, се опитва да спаси живота му. С помощта на останалите лекари, ден след ден, тя прави всичко възможно да се пребори със състоянието на своя любим, за да го спаси от света на отвъдното и да върне надеждата в клиниката.

В ролята на д-р Чарли Харис ще видим Майкъл Шанкс, познат най-вече от сериала „Старгейт“ като д-р Даниел Джаксън, а в образа на д-р Алекс Рийд ще влезе известната с ролите си на Лоис Лей в „Смолвил“ и Джули Милър в „Ефектът на пеперудата 2“ – Ерика Дюранс. Режисьори на сериала са тандемът на братята Дейвид и Питър Уелингтън.

Гледайте премиерата на драматичната история от третия сезон на сериала само по VIVACOM Arena – от 10 август от 19:00 часа както и във видеотеката на VIVACOM TV с филмов пакет MAXI.

VIVACOM Arena е достъпна във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO.