СЕРИАЛИТЕ ПРЕЗ МАЙ

МОМЧЕТАТА ОТ МЕДИСЪН АВЕНЮ
Сезон 7

Всеки четвъртък в 23.00

В ролите: Джон Хам, Елизабет Мос, Кристина Хендрикс, Винсънт Картхайзър, Дженюъри Джоунс, Майкъл Гладис, Талия Болсъм, Арън Стейтън, Рич Сомър, Джон Слатъри, Робърт Морс и др.

 

Седмият, последен сезон на „Момчетата от Медисън авеню“ включва 14 епизода, разделени на две части по 7 епизода. В първата половина, озаглавена "The Beginning/Началото”, която започва през януари 1969 година, няколко седмици след Деня на благодарността през 1968 година, когато завърши сезон 6, и завършва през юли 1969 година, героите се справят с динамиката на живот и работа, разпределени между Ню Йорк и Лос Анжелис. Във втората половина, озаглавена "The End of an Era/Краят на една епоха" действието се развива между април и ноември 1970 година.

RECTIFY
Сезон 4
Всяка неделя в 23.00

В ролите: Ейдън Йънг, Абигейл Спенсър, Аделаид Клемънс

 

Признавайки се за виновен, Дениъл се спасява от неизбежното изгнание от Джорджия. Той се изнася от резиденция „Талбът“, след като Тед старши, който не може да прости нападението на Дениъл върху Теди, го моли да напусне.

RAKE
Сезон 4
Всяка неделя в 23.00

В ролите: Ричард Роксбърг, Мат Дей, Ръсел Дикстра, Кейт Бокс

 

Адвокатът по наказателни дела Кливърд Грийни защитава хора, неподлежащи на защита – от двуженци до канибали и пълния спектър между тях. Той е шампион на загубената кауза, както в съдебната зала, така и в спалнята.

JACK IRISH
Сезон 1

Всяка неделя в 22.00
От 6-ти май, с двоен епизод

В ролите: Гай Пиърс, Марта Дюселдорп, Арън Педерсен

 

Джак бива нает да открие изчезнал човек, само за да може впоследствие да бъде набеден в убийството му. Джак е оплетен бързо в сложна мрежа от мощни интереси, която се простира от родния му град Фицрой до далечно селце във Филипините.

ФИЛМИ

КОМЕДИИ С ГОРЧИВО-СЛАДЪК ВКУС

DIAMOND TONGUES
Петък, 04-ти май, 23:00

Режисьори: Пейвън Муунди, Брайън Робъртсън
В ролите: Лий Фей Голдщайн, Ник Фланаган


Едит мечтае да бъде успешна актриса, но нещата просто не й се получават. Неможейки да разбере какво не прави както трябва, тя започва да прави всичко не така, както трябва.

STUDS
Петък,11-ти май, 23:00

Режисьор: Пол Мерсие
В ролите:Фидлим Кенън, Брендън Глийсън, Домнол Глийсън


„Емет Роувърс“ са отбор в дъното на класацията в лигата и след като губят своя мениджър сега са изправени и пред загубата на родното си игрище. Може би някой мениджър ще донесе късмет на отбора?

THE EMPEROR’S NEW CLOTHES
Петък, 18-ти май, 23:00

Режисьор: Алън Тейлър
В ролите: Йън Холм, Ибен Хиейле, Тим Макинърни

 

По време на заточението на Наполеон на остров Света Елена, лоялисти наемат негов двойник, който да бъде поставен на мястото на детронирания император. Докато измамникът живее в лукс на острова, истинският Наполеон се завръща в Париж, за да си върне трона.

OPERATOR
Петък, 25-ти май, 23:00

Режисьор: Логан Кибенс
В ролите: Мартин Стар, Мей Уитман, Нат Факсон

 

Джо – програмист, обсебен от склонността към самооценка, и Емили – изгряваща комедийна изпълнителка, са щастливо женени, докато не решават всеки да използва другия в своята работа.