Тази седмица в предаването „Смяна на местата“, водещата Даниела Серданова ще разговаря с експерти по темата за корпоративната социална отговорност и начина по който тя се прилага в България.

В студиото ще гостуват участват Петър Начев, директор на дирекция в Министерството на труда и социалната политика, Теодор Дечев, експерт по корпоративната социална отговорност и Иван Иванов - психолог и преподавател във Великотърновския университет.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в сряда (25 ноември 2020 г.), от 21.30 ч, по БНТ 2.

За предаването

„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.

В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.

В рубрика „Детето на фокус“ посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/smyana-na-mestata-282200news.html