На 12 юли от 20:20 часа FilmBox Extra HD ще направи зрителите част от романтичната история с участието на Брадли Купър – „Кражбата“. Сюжетът на филма се доближава до историята на изгубените творби от ранното изкуство на Ърнест Хемингуей.

Романтичната драма среща публиката с писателя Рори Джансен (Брадли Купър) и съпругата му Дора (Зоуи Салдана) и проследява живота на твореца и успеха на последния му роман сред читателите в Америка.

Филмът разказва историята на трудолюбивия писател и неговата съпруга, която го изненадва с антично куфарче по време на медения им месец в Париж. Когато се завръщат в Америка, Рори е отчаян след поредната отхвърлена идея за книга, но това, което открива в куфарчето, го превръща в любим творец сред американците. Въпреки това той не е в мир със себе си, защото знае, че не той е авторът на романа, донесъл му слава. Българските зрители могат да проследят развръзката в историята на младия писател този петък по FilmBox Extra HD.

FilmBox постоянно добавя нови и вълнуващи филми към своята програма. Зрителите могат да се насладят на редица интересни продукции в различни жанрове както по филмовите, така и по тематичните канали на FilmBox.