От 1-ви юни АМС стартира маратонни нощни излъчвания на всички сезони на „Пази се от живите мъртви“ всеки понеделник от 23.00 ч.

С маратоните на досегашните сезони на хитовия сериал "Пази се от живите мъртви" AMC ще припомни на зрителите историята преди старта на новия сезон 6 по-късно тази година.

Можете да гледате целия сезон 1 на сериала на 1-ви юни.

Сезон 2 ще бъде излъчен на 8-и и 15-и юни, а сезон 3 – на 22-ри и 29-и юни. През юли ще имате възможност да гледате сезони 4 и 5.
„Пази се от живите мъртви“ e дръзка драма, която отвежда към началото на зомби апокалипсиса, показан през погледа на едно семейство.
В ролите: Ким Дикенс, Клиф Къртис, Франк Дилейни, Алиша Дебнъм-Кери, Елизабет Родригес, Рубен Блейдс, Мерседес Мейсън, Лоренцо Джеймс Хенри.

Сезон 1 на „Пази се от живите мъртви“ отвежда назад във времето – време, в което светът търпи бързи промени, предизвикани от неизвестни причини, преди някой да е разбрал какво точно се случва… Време, когато добре познатият живот се променя тотално по начин, който никой никога не е могъл да си представи…
Цивилизацията се разпада бързо в условията на невъобразимия ужас от възкръсването на неживите. Макар че властите се опитват да поддържат реда и Лос Анджелис е поставен под контрола на военните с карантинирани защитени зони и импровизирани медицински пунктове, дори тези извънредни мерки започват да се пропукват…
Първият сезон завършва с това как Медисън, Травис и тяхното увеличено семейство са временно подслонени в комплекса от затворен тип на Странд с изглед към Тихия океан. Тъй като гражданското неподчинение продължава да нараства и мъртвите превземат Лос Анджелис, Странд се подготвя да избяга на голямата си яхта “Абигейл”, акостирала в близост до брега…

В сезон 2 на„Пази се от живите мъртви“ героите са принудени да бягат от сигурността, която са смятали, че ще намерят при военните, озовавайки се на брега, заобиколени от опустошение и гибел… Те са намерили убежище на яхтата на Странд, но те не са единствените, решили да избягат по вода от Лос Анжелис. Това ще създаде допълнителни конфликти. Какво ще направят те, когато се изправят от една страна – срещу заразените, и от друга – срещу останалите оцелели? Те бързо ще разберат, че океанът не е по-сигурно място от сушата и че водата крие други неудобства и опасности. Това принуждава героите да изберат крайната си цел - на север към Ванкувър или на юг към Кабо… Какво пристанище ще намерят героите и когато пристигнат в него, дали то ще се окаже безопасно или не?

В сезон 3 на „Пази се от живите мъртви“ семействата ще се съберат отново в динамичния и изпълнен с насилие регион на американо-мексиканската граница. С приключването на международните сюжетни линии, свързани с края на света, героите трябва да се опитат да изградят отново не само обществото, но и семействата си…
Никой не може да остане невинен в света на "Пази се от живите мъртви“. Ще разберем, че сега ръцете на всички главни герои са оцапани с кръв, вече няма невинност в апокалипсиса на зомбитата. Все още има тайни и в този нов сезон ще разберем повече за това кой крие тайни и какви са те. Освен това, ще разберем че начините, по които хората са смятали да преживеят апокалипсиса, като Странд с неговата яхта, не са били много успешни. Нашите герои ще срещнат нови общности и предстои да видим дали те са приятелски настроени или не.