"Манхатън" започва от четвъртък, 5 август, в 22:45 ч.

Епични факти

Арт отделът на "Манхатън" спечели престижната награда "Еми" през 2015 г. за изключителен дизайн на продукцията. Някои от арт директорите в екипа са признати за работата си по други заглавия като "Рубикон", "Човешка мишена" и "Винил".

Времето на секретната мисия за изграждане на първата атомна бомба в света в Лос Аламос, Ню Мексико. Следваме брилянтните, но пълни с недостатъци учени и техните семейства, които се опитват да съжителстват в свят, където тайните и лъжите проникват във всеки аспект от живота им. 

Във втория сезон на поредицата проследяваме заплетения живот на жителите на Лос Аламос, докато се надпреварват да създадат първата в историята атомна бомба. Затворени в най-потайния град в света, учените и техните семейства предават свободите си и компрометират здравия си разум, за да сложат край на една война и да започнат друга, докато шпионите и параноята заплашват да унищожат проекта отвътре. Студената война дебне над атомния хоризонт...

Година: 2015
Сезон 2: 10 x 60 мин.
Режисьор: Сам Шоу
В ролите: Рейчъл Броснахан, Кристофър Денъм, Оливия Уилямс, Майкъл Чернъс, Джон Бенджамин Хики, Катя Херберс, Хари Лойд, Даниел Стърн, Нев Кембъл


"Криминалните случаи на Мърдок", сезон 12 - Започва от понеделник, 2 август, всяка делнична вечер в 21:15 ч.

Епични факти

Продължаваме с пълна пара към поредния сезон от "Криминалните случаи на Мърдок". Любимият ни детективски екип посреща нови имена като Софи Макшера ("Имението Даунтън"), Елвис Стойко ("Семейство Симпсън"), Патрик Маккена ("Червеното зелено шоу") и Колин Мохри ("Whose Line Is It Anyway?").

Дванадесетият сезон на високо оценената в цял свят поредица започва. Мърдок и Огдън са се помирили след нейния аборт и са построили къщата на мечтите си. Огдън учи за хирург и се конкурира с колега, а Крабтри е с разбито сърце и може би е обречен на нещастни връзки предвид увлечението му по умни и амбициозни жени. Светът на Бракенрайд се преобръща, когато той е поразен от лична и професионална трагедия. Хигинс се е превърнал в непоносим сноб, докато се подготвя за сватбата със своята годеница, а Уотс се оказва по-сложен характер, след като е подложен на разследване. В моргата Вайълет Харт разкрива безжалостна амбиция, която Бракенрайд трябва да смекчава.

Година: 2019
Сезон 12: 18 x 60 мин.
Режисьор: Морийн Дженингс, Кал Кунс, Александра Заровни
В ролите: Елен Джой, Яник Бисон, Томас Крейг, Джони Харис, Лачлан Мърдок, Шанис Бантън, Даниел Маслани