Повече за новата сесия за филмопроизводство на БНТ и телевизионния сериал „Порталът“ гледайте тази събота, 21 ноември, от 18:00 ч. с водещ Юрий Дачев.

Всяка събота от 18:00 ч., водещият на предаването „Рецепта за култура“, излъчвано по културно-образователния канал на обществената телевизия - БНТ 2, среща зрителите с личности, от които чуват по-различни мнение и рецензии за културни факти.

Тази събота в „Рецепта за култура“, водещия Юрий Дачев ще разговаря с Миладин Гергов за новата сесия за филмопроизводство на БНТ. В предаването ще гостува сценаристът и продуцент на телевизионният сериал „Порталът“ - Матей Константинов, а зрителите ще научат повече за изложбите на Йордан Кацамунски и Зураб Церетели, спомен за Валтер Тоски.

Гледайте „Рецепта за култура“, тази събота, 21 ноември, 18:00 ч., по БНТ 2.

За предаването

„Рецепта за култура" е едночасово седмично токшоу с водещ Юрий Дачев.

В предаването ще чуете по-различни мнения и рецензии за културните факти. В България всекидневно и навсякъде се случват културни събития, „Рецепта за култура” се стреми да ги открие и покаже за зрителите.

Интересен акцент по темата на броя са нетрадиционните репортажи, както и коментарите в рубриката „Рецепта за другата култура”.

В рубриката „Портрет с думи" срещаме зрителите с известни личности в различни области на българската култура. Те споделят малко познати събития от живота си, днешния си поглед за случващото се, новите си намерения. Без сензации, без преднамерено атакуващи въпроси, без банални отговори.