През март, Евроченъл ви представя уникална и вълнуваща колекция от Европейски сериали и филми. Прес този месец, насладете се на щатската премиера на известният италиански криминален сериал, Mafia Undercover, една вълнуваща продукция за мъж, който прониква в редиците на опасната и жестока калабрийска мафия.

Евросинема:
През 2018, Март е месеца на Франция по Евроченъл. Зрителите ще гледат едни от най-вълнуващите продукции на френското кино през последните години. Забавлението започва с Chase, криминален филм, в който главният герой е в бягство след кражбата на пет милиона евро. В този филм, Лоис застрашава не само своя собствен живот, но и този на най-добрите си приятели, докато се опитва да избяга от полицията и от опасен гангстер.
Също през този месец, две френски комедии ще обогатят програмата ни. В “Дуел” се срешат двамма мъже, които нямат нищо общо помежду си освен че делят едно име. Въпреки различията си, те разбират, че взаимно се допълват прекрасно.. В „Обратно при мама“, 40-годишен мъж се завръща в къщата на майка си след развод и загуба на работата си. Той скоро научава че въпреки своите особености и тежък характер, майките винаги застават зад нас!


Евросерии:
През март, Евроченъл пуска нов сериал от Италия. Влезте в мрачния и изкусителен свят на Ндрангета – най-мощната мафия в света, с помощта на агент под прикритие, който се внедрява в този опасен свят. В Mafia Undercover полицай Марко Соло се опитва да свали един от най-опитните шефове на мафията, но скоро осъзнава, че линията между закона и престъплението става все по-тънка и неразличима.
През март, гледайте финала на ексклузивната костюмна драма на Eurochannel – The Secrets of Borgo Larici завършва сюжета си с голяма изненада за главните герои.

Mafia Undercover  гледайте от 27-март от 20 часа по Eurochannel HD