Любимият лекар на цяла Великобритания доктор Крисчън Джесън се заема със задачата да лекува хора с някои от най-необичайните заболявания и да им помогне да се справят с опустошителното въздействие на заболяванията върху техните взаимоотношения. Доктор Крисчън заедно със своя екип от фантастични специалисти се опитва да разбере същността на медицинските проблеми на пациентите и да им помогне да се върнат към нормалния живот. Вижте как екипът ще се справи с някои от най-необикновените заболявания в новия сезон на „Д-р Крисчън Ви очаква“ от 4-ти май, в 22:00 ч. по TLC.

 

В новия сезон на вълнуващата поредица майката на три деца Елизабет е нездравословно слаба и се тревожи как това влияе върху брака ѝ. Дали д-р Крисчън не е единствения ѝ шанс за нормален живот? Кейт страда от синдрома на Турет и търси помощ за ужасните тикове. А смущаващият проблем на Анди в спалнята започва да създава неприятности във връзката му.

 

В рамките на един ден доктор Крисчън помага на всеки пациент да преодолее своите обезпокоителни заболявания. Какви ще са новите предизвикателства, с които ще се сблъска екипа му, разбери с новия сезон на „Д-р Крисчън Ви очаква“ от 4-ти май, в 22:00 ч. по TLC