През май Outdoor Channel ще представи обикновени хора с необикновен живот в сериалите „Fight to Survive“, „Trip Gone Bad“ и „Bottom Feeders“

От 3 май, всеки делничен ден от 16.00 ч., с повторение в 20.30 ч.

Fight to Survive

Сериалът „Fight to Survive“ разказва вдъхновяващите истински истории на смели мъже, предизвикващи обстоятелствата и природата, които са се изправяли очи в очи със смъртта в света на дивата природа и са оживели, за да разкажат своята история. Такъв оцелял и аватнюрист е и Крейг ДеМартино, който отключва сериала със собствената си история.

Trip Gone Bad

Сериалът „Trip Gone Bad“ разказва истински истории за мъчително оцеляване в пустошта. С включването на ярки, изпълнени с екшън възстановки, тази поредица прави зрителите свидетели отблизо на борбата на живот и смърт, чрез която представените в сериала хора са оцелели, и изследва не само историята на оцеляването им, но и техниките, които са използвали, за да се измъкнат живи. Споделете емоционалното пътуване на всички оцелели, докато ги гледате как оцеляват, въпреки че това изглежда невъзможно !

Bottom Feeders

“Bottom Feeders” е сериал, който проследява живота и борбата на рибарите, занимаващи се с търговски риболов по протежението на река Мисисипи. Всяка седмица ще бъдат показвани по три рибарски екипа по време на работата им през четирите сезона в търсене на големия улов, борейки се да осигурят прехраната на семействата си. Тяхната цел са сладководните риби, които въдичарите рядко улавят.